Εκκενώθηκε πολυκατοικία μετά από έκρηξη βόμβας στη Λεμεσό

Ισχυρή έκρηξη βόμβας σημειώθηκε 5 λεπτά πριν τις 5 σήμερα το πρωί σε ισόγειο υποστατικό πρακτορείου στοιχημάτων στην οδό Νικοδήμου Μυλωνά στο κέντρο της Λεμεσού.
 
 Μετά την έκρηξη προκλήθηκε πυρκαγιά και το κτήριο γέμισε καπνούς. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία που έσπευσε στη σκηνή προχώρησε πρώτα στην εκκένωση των διαμερισμάτων, αποτρέποντας τον εγκλωβισμό οποιουδήποτε ενοίκου στο κτήριο.
 
Το πρακτορείο στοιχημάτων καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ από τους καπνούς επηρεάστηκε ολόκληρη η πολυκατοικία.  Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας, ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός υψηλής ισχύος που χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες, εμπεριείχε και εύφλεκτη ύλη, με στόχο την πρόκληση πυρκαγιάς στο υποστατικό για την ολοκληρωτική καταστροφή του.
 
Το πρακτορείο στοιχημάτων είχε πωληθεί από τον ιδιοκτήτη του πριν λίγο καιρό σε νέους διαχειριστές. Εκ πρώτης η κακόβουλη ενέργεια αποδίδεται σε επαγγελματικές αντιζηλίες. 
 

Δειτε Επισης

Περισσότεροι από οκτώ εκατομμύρια Σύροι διώκονταν επί καθεστώτος Μπασάρ αλ Άσαντ
Η Ρωσία έριξε βαλλιστικούς πυραύλους στο λιμάνι της Οδησσού-Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους
ΒΙΝΤΕΟ: Σε διαθεσιμότητα στρατιωτικός stalker που είχε γίνει εφιάλτης σε δύο γυναίκες στην Ελλάδα
Απειλούσαν να κόψουν τα δάχτυλα του γιου του επιχειρηματία ο Ivan Greko και οι άλλοι απαγωγείς
«Θα παίξουμε με τον δικό μου τρόπο»-Πού ποντάρει ο Τραμπ με τους δασμούς 50% στην ΕΕ
Σπέρμα δότη με σπάνια γενετική μετάλλαξη κατέληξε σε 67 παιδιά στην Ευρώπη-10 διαγνώστηκαν με καρκίνο
Σκάνδαλα κλονίζουν το πριγκιπάτο-Πρώην έμπιστος του Αλβέρτου βγάζει μυστικά στη φόρα
Συνάντηση Ερντογάν με τον πρόεδρο της Συρίας Αχμέντ αλ Σαράα
Σαμποτάζ η διακοπή της ηλεκτροδότησης στην πόλη των Καννών
Όποιος μπήκε μέσα στο σπίτι ήταν γνωστός της λέει γειτόνισσα της 48χρονης που βρέθηκε νεκρή στη Νέα Χαλκηδόνα