Εκκενώθηκε πολυκατοικία μετά από έκρηξη βόμβας στη Λεμεσό

Ισχυρή έκρηξη βόμβας σημειώθηκε 5 λεπτά πριν τις 5 σήμερα το πρωί σε ισόγειο υποστατικό πρακτορείου στοιχημάτων στην οδό Νικοδήμου Μυλωνά στο κέντρο της Λεμεσού.
 
 Μετά την έκρηξη προκλήθηκε πυρκαγιά και το κτήριο γέμισε καπνούς. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία που έσπευσε στη σκηνή προχώρησε πρώτα στην εκκένωση των διαμερισμάτων, αποτρέποντας τον εγκλωβισμό οποιουδήποτε ενοίκου στο κτήριο.
 
Το πρακτορείο στοιχημάτων καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ από τους καπνούς επηρεάστηκε ολόκληρη η πολυκατοικία.  Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας, ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός υψηλής ισχύος που χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες, εμπεριείχε και εύφλεκτη ύλη, με στόχο την πρόκληση πυρκαγιάς στο υποστατικό για την ολοκληρωτική καταστροφή του.
 
Το πρακτορείο στοιχημάτων είχε πωληθεί από τον ιδιοκτήτη του πριν λίγο καιρό σε νέους διαχειριστές. Εκ πρώτης η κακόβουλη ενέργεια αποδίδεται σε επαγγελματικές αντιζηλίες. 
 

Δειτε Επισης

Σε επαφή με την Αστυνομία το Βρετανικό ΥΠΕΞ για τη σύλληψη του Αζέρου για τρομοκρατία-Ζητά πληροφορίες και η Ελλάδα
Επιπολαιότητες, (επιλεκτικές) διαρροές και ανεξήγητοι χειρισμοί συντηρούν την Αστυνομία ως αγκάθι
Αποκαλύψεις Ισραηλινού ΥΠΕΞ για σύλληψη Αζέρου στη Λεμεσό-«Αποτράπηκε επίθεση του Ιράν στην Κύπρο»
Ώρες αγωνίας για 16χρονη που απουσιάζει από το χώρο διαμονής της
Άνδρας επιτέθηκε και κτύπησε υπάλληλο του Δήμου Παραλιμνίου γιατί του μετακίνησε τις πετσέτες από ξαπλώστρα
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά σε αποθήκη νηπιαγωγείου στο Τσέρι-Επεκτάθηκε σε πέργολα και αλουμινένια είσοδο
Προστατεύθηκαν δυο κατοικίες από την πυρκαγιά στην Πάφο-Τέθηκε υπό έλεγχο
Σε κινητοποίηση οι δυνάμεις πυρόσβεσης για πυρκαγιά μεταξύ των κοινοτήτων Τάλας και Κισσόνεργας
Στο Νοσοκομείο μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο ατύχημα στη Λεμεσό
Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τροκοκρατία και κατασκοπεία-Τέθηκε υπό κράτηση