Έκαναν στάχτη αυτοκίνητο 73χρονου στη Δρομολαξιά

Πυρκαγιά που φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα κατέστρεψε ολοσχερώς αυτοκίνητο στη Δρομολαξιά, ιδιοκτησίας Ελληνοκυπρίου 73 χρόνων.  
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις δύο σήμερα τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Λάρνακα ότι υπήρχε φωτιά σε αυτοκίνητο στην Δρομολαξιά.  
 
Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσβησαν την πυρκαγιά, από την οποία το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.  
 
Επί τόπου μετέβη αστυνομικός από τον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου ο οποίος ύστερα από εξετάσεις διαπίστωσε πως το αυτοκίνητο ανήκει σε Ελληνοκύπριο ηλικίας 73 χρόνων από τη Δρομολαξιά.  
 
Προκαταρκτικά φαίνεται ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα και η σκηνή φρουρείται από την Αστυνομία. Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα εξακριβωθούν από τις έρευνες που θα διενεργηθούν σήμερα από την Πυροσβεστική, την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία και την Αστυνομία, ενώ την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

Δειτε Επισης

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα που χρησιμοποιείται ως γραφείο εταιρίας-Δεν κινδύνευσαν άλλα διαμερίσματα
Σε επαφή με την Αστυνομία το Βρετανικό ΥΠΕΞ για τη σύλληψη του Αζέρου-Ζητά πληροφορίες και η Ελλάδα
Τρεις κύριες πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν έπληξαν οι ΗΠΑ-«Ήταν μία θεαματική στρατιωτική επιτυχία»
LIVE: Χάος στη Μέση Ανατολή μετά την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο-Ιρανική επίθεση στο Μπεν Γκουριόν
Η φημολογία για ανασχηματισμό, το κατάλληλο timing και οι εκτιμήσεις για τα πρόσωπα
«Η σημασία της συζήτησης για το σχέδιο αξιολόγησης στη Βουλή είναι τεράστια… Η παιδεία αλλάζει»
Επιπολαιότητες, (επιλεκτικές) διαρροές και ανεξήγητοι χειρισμοί συντηρούν την Αστυνομία ως αγκάθι
Καταγγέλλει την Τουρκία στο ΣΑ η Λευκωσία για σφετερισμό-«Αδιανόητο ο δράστης να επιχειρεί να παρουσιαστεί ως θύμα»
«Επιχείρηση Νάρνια»-Το σχέδιο του Ισραήλ για εξουδετέρωση πυρηνικών επιστημόνων του Ιράν
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Κεφαλονιάς