Το Τέξας έγινε… Βενετία μετά τον τυφώνα Χάρβεϊ (pics)

Οι εικόνες στους δρόμους των πόλεων του Τέξας είναι τρομακτικές. Κατεστραμμένα κτήρια, ζημιές στις υποδομές, ενώ οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια.

Όλες οι υπηρεσίες στο λιμάνι του Χιούστον, τέταρτης μεγαλύτερης πόλης των Ηνωμένων Πολιτειών, θα παραμείνουν κλειστές σήμερα λόγω της επικινδυνότητας του καιρού, ενώ συνεχίζονται οι πλημμύρες και η βροχή από την καταιγίδα Χάρβεϊ.
 

Στο μεταξύ, το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων είπε ότι η βροχόπτωση θα συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή σε ορισμένες περιοχές του Τέξας, φέρνοντας από 38 έως και 63,5 εκατοστά βροχής επιπλέον.
Το Κέντρο προειδοποίησε επίσης ότι υπήρχε πιθανότητα τυφώνων στο βορειότερο άκρο των παράκτιων περιοχών του Τέξας, που μπορεί να φτάσουν μέχρι και την νοτιοδυτική Λουιζιάνα, σήμερα το πρωί (απόγευμα ώρα Ελλάδας).

Οι εικόνες στους δρόμους των πόλεων του Τέξας είναι τρομακτικές. Κατεστραμμένα κτήρια, ζημιές στις υποδομές, ενώ οι δρόμοι  έχουν μετατραπεί σε ποτάμια. Τα αμερικανικά δίκτυα μεταδίδουν εικόνες από το Ντίκινσον όπου οι κάτοικοι κυκλοφορούν με βάρκες.
 

ΠΗΓΗ: thetoc.gr/

Δειτε Επισης

Βίντεο από την ισραηλινή επίθεση στην Τεχεράνη και το στρατηγικό λιμάνι του Μπαντάρ Αμπάς
BINTEO: Διεκόπη η παραγωγή φυσικού αερίου σε τμήμα του κοιτάσματος South Pars μετά από ισραηλινή επίθεση
Το Ισραήλ βυθίζει τη Μέση Ανατολή σε έναν επικίνδυνο κύκλο βίας καταγγέλλει η Τεχεράνη
Σειρά τηλεφωνικών επικοινωνιών με ηγέτες και Κόστα για τον Πρόεδρο-Επανέλαβε τη θέση της ΚΔ υπέρ αποκλιμάκωσης
Ερντογάν : To Iσραήλ είναι βασική απειλή για τη σταθερότητα και την ασφάλεια της περιοχής
Νεκρή βουλευτής και ο σύζυγός της στη Μινεσότα μετά από επίθεση ενόπλου που προσποιήθηκε τον αστυνομικό
Σαραντάχρονος απουσιάζει από την οικία του στη Λευκωσία (pic)
Ακυρώθηκε ο νέος γύρος συνομιλιών Ιράν και ΗΠΑ για τα πυρηνικά
Συνεχίζει ακάθεκτος ο Νετανιάχου-«Θα βομβαρδίσουμε όλους τους στόχους του καθεστώτος του Αγιατολάχ»
Κ. Εκπρόσωπος: H επίσκεψη Μόντι εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις Κύπρου και Ινδίας