Συνελήφθη από τις κατοχικές αρχές Ε/κ – Μετέφερε ναρκωτικά με Τ/κ

Ένας Τουρκοκύπριος και ένας Ελληνοκύπριος, που επέβαιναν στο αυτοκίνητο του πρώτου, συνελήφθησαν χθες αφού πέρασαν από το οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου και όταν κατά την έρευνα «αστυνομικών» της «υπηρεσίας καταπολέμησης ναρκωτικών» εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών στο αυτοκίνητο.
 
Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, η «υπηρεσία καταπολέμησης ναρκωτικών» προέβη σε έρευνα του συγκεκριμένου οχήματος με τ/κ πινακίδες μετά από σχετική πληροφόρηση. Πίσω από την καρέκλα του οδηγού, προστίθεται, εντοπίστηκε μισό γραμμάριο της πιο σκληρής συνθετικής ουσίας, της αμφεταμίνης και ένα γυάλινο δοχείο χρήσης με υπολείμματα της ουσίας, αλλά και υγρό που πιστεύεται ότι περιείχε ναρκωτικές ουσίες.
 
Για την υπόθεση συνελήφθησαν ο Τσαγίν Καζίμογλου και ο Παύλος Πενεγκάρης. Περισσότερα στοιχεία για τους δύο δεν δίδονται παρά μόνο ότι οδηγήθηκαν χθες ενώπιον «δικαστηρίου» και τέθηκαν υπό κράτηση για μία ημέρα.
 
Σε ερώτηση του ΚΥΠΕ προς εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, αναφέρθηκε ότι η αστυνομία της Κυπριακής Δημοκρατίας δεν είναι ενήμερη για το περιστατικό.

Δειτε Επισης

Περισσότεροι από οκτώ εκατομμύρια Σύροι διώκονταν επί καθεστώτος Μπασάρ αλ Άσαντ
Η Ρωσία έριξε βαλλιστικούς πυραύλους στο λιμάνι της Οδησσού-Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους
ΒΙΝΤΕΟ: Σε διαθεσιμότητα στρατιωτικός stalker που είχε γίνει εφιάλτης σε δύο γυναίκες στην Ελλάδα
Απειλούσαν να κόψουν τα δάχτυλα του γιου του επιχειρηματία ο Ivan Greko και οι άλλοι απαγωγείς
«Θα παίξουμε με τον δικό μου τρόπο»-Πού ποντάρει ο Τραμπ με τους δασμούς 50% στην ΕΕ
Σπέρμα δότη με σπάνια γενετική μετάλλαξη κατέληξε σε 67 παιδιά στην Ευρώπη-10 διαγνώστηκαν με καρκίνο
Σκάνδαλα κλονίζουν το πριγκιπάτο-Πρώην έμπιστος του Αλβέρτου βγάζει μυστικά στη φόρα
Συνάντηση Ερντογάν με τον πρόεδρο της Συρίας Αχμέντ αλ Σαράα
Σαμποτάζ η διακοπή της ηλεκτροδότησης στην πόλη των Καννών
Όποιος μπήκε μέσα στο σπίτι ήταν γνωστός της λέει γειτόνισσα της 48χρονης που βρέθηκε νεκρή στη Νέα Χαλκηδόνα