Σε ρυθμούς προεδρικών εκλογών και το Υπουργείο Εσωτερικών

Κατά πάσα πιθανότητα οι εκλογές για ανάδειξη Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας του 2018 θα διεξαχθούν στις δύο Κυριακές, της 18ης και 25ης Φεβρουαρίου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Εκλογών του Υπουργείου Εσωτερικών Δημήτρης Δημητρίου.

Όπως ανέφερε, οι εργασίες στο Υπουργείο Εσωτερικών για την διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών θα μπουν στην πορεία τους, από την αρχή Σεπτεμβρίου 2017.

«Στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου αναμένω ότι θα έχουμε μια πρώτη συνάντηση με εκπροσώπους κομμάτων για να συζητήσουμε τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις εκλογές, καθώς και το θέμα των εκλογικών κέντρων του εξωτερικού», σημείωσε.

Πρόσθεσε ότι ήδη έχουν σταλεί 22 χιλιάδες επιστολές σε πρόσωπα που δεν είναι εγγεγραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο και λήφθηκαν μέχρι στιγμής 1,500 απαντήσεις.

Σύμφωνα με τον κ. Δημητρίου, οι μη εγγεγραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο ανέρχονται στις 43 χιλιάδες και είναι πρόσωπα ηλικίας από 18 μέχρι και 30 χρόνων.
 

Δειτε Επισης

Έκρηξη βόμβας σε όχημα 26χρονου έξω από οικία
Άνοιξαν πυρ εναντίον καφετέριας στη Λεμεσό-Ζημιές στο εσωτερικό της
Φωτιά σε φορτηγό στον αυτοκινητόδρομο-Έκλεισε η μια λωρίδα
Έκρηξη σε κατάστημα στη Λεμεσό-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές, επηρεάστηκε και δεύτερο
Έκρηξη βόμβας σε όχημα 60χρονου
Δύσκολη η εξαίρεση του πρωτογενούς τομέα από τον ΦΠΑ-«Υπάρχουν επιπτώσεις στις τιμές των προϊόντων»
Με πλάνο και στρατηγική για την επόμενη μέρα της ΕΔΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους Αναστασίου και Διομήδους
Υπέβαλε έφεση ο Κότας επί της απόφασης για το φόνο του Κωνσταντινίδη-Τρεις λόγους επικαλείται η υπεράσπιση
Δείχνει γραμμή πλεύσης για ευθύνες η στάση Ερευνητικής για ΤΑΚΑΤΑ-Το «κράτος εν κράτει» ΤΟΜ και η «αδικαιολόγητη ΗΜΥ
Σε άλλο σύμπαν ο Τατάρ-Χρησιμοποίησε τη συνάντηση με την Ολγκίν για να κάνει «προεκλογική» ομιλία