powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Διέφυγε από τη χώρα η κατηγορούμενη πρώην Πρωθυπουργός

Η πρώην πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Γινγκλάκ Σιναουάτρα έφυγε από τη χώρα, σύμφωνα με πηγές που έχουν γνώση του θέματος σήμερα, λίγη ώρα αφού το Ανώτατο Δικαστήριο εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον της.
 
"Σίγουρα έχει φύγει από την Ταϊλάνδη", δήλωσε μία από τις πηγές που είναι μέλος του κόμματος της Σιναουάτρα. Αρνήθηκε όμως να κατονομαστεί, καθώς δεν έχει άδεια να μιλά εξ ονόματος της πρώην πρωθυπουργού.
 
Μια άλλη πηγή επιβεβαίωσε την είδηση, αν και κανείς δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το πού βρίσκεται.
 
Η Γινγκλάκ Σιναουάτρα κινδύνευε να καταδικαστεί σε δέκα χρόνια κάθειρξη αν κρινόταν ένοχη για αμέλεια στη διαχείριση ενός προγράμματος παροχής επιδοτήσεων στους ριζοκαλλιεργητές. Σήμερα επρόκειτο να γίνει γνωστή η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;