Οδηγούσε το φορτηγό του φορτωμένο με μηχάνημα τσιμέντου και έξεχε επικίνδυνα στο δρόμο

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας τροχονομικών ελέγχων που διενεργεί η Αστυνομία για πρόληψη θανατηφόρων και σοβαρών οδικών τροχαίων συγκρούσεων, χθες απόγευμα, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά το χωριό Μονή, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου ανέκοψαν φορτηγό όχημα, αφού με αυτό μεταφερόταν μηχάνημα τροφοδότησης υλικών τσιμεντοποιήσεως, το οποίο προεξείχε επικίνδυνα από το πλαίσιο του φορτηγού οχήματος.

Για λόγους οδικής ασφάλειας τα μέλη της Αστυνομίας συνόδευσαν τον 37χρονο οδηγό του φορτηγού με το όχημα του στον Αστυνομικό Σταθμό Μονής.      

Ο 37χρονος καταγγέλθηκε για τροχαίες παραβάσεις, αφού αυτός δεν είχε λάβει άδεια από την αρμόδια Αρχή, για διακίνηση του φορτηγού σε δημόσιο δρόμο για μεταφορά υπερμεγέθους φορτίου το οποίο προεξέχει του πλαισίου του φορτηγού οχήματος.

Με το πέρας των εξετάσεων, μέλη της Αστυνομίας συνόδευσαν με ασφάλεια τον 37χρονο και το φορτηγό όχημα του με το φορτίο του στον προορισμό του, πρακτική που ακολουθείται σε περιπτώσεις εξουσιοδοτημένης μεταφοράς τέτοιων φορτίων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Μονής συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Πήρε θέση και για τη μαντήλα ο Ερντογάν-«Αν προσπαθήσετε να την πειράξετε θα μας βρείτε απέναντί σας»
Πέντε άτομα επέζησαν για 36 ώρες πάνω σε ένα αεροπλάνο περικυκλωμένο από αλιγάτορες στον Αμαζόνιο
Αιμόφυρτος εντοπίστηκε άνδρας στη Λεμεσό-Ενδεχομένως να έπεσε από ύψος, πληροφορία για παρουσία δεύτερου προσώπου
Διαψεύδει τα περί σύλληψης του γενικού του γραμματέα στα κατεχόμενα το Volt-«Είναι καλά»
Ο Ζελένσκι αποκάλυψε τι είπε με τον Τραμπ στο Βατικανό-Τι σηματοδοτεί η στροφή στις σχέσεις τους
Σήκωσε το γάντι και απάντησε στο ΑΚΕΛ για τη μετάβαση στο Ισραήλ ο Πρόεδρος-«Είδατε τη συμμετοχή στην εκδήλωση»
Καταγγέλλει τον Ερντογάν για περιφρόνηση του ΟΗΕ και υπόσκαψη της προσπάθειας προόδου το ΥΠΕΞ
Τρίτη συνεχόμενη κίτρινη προειδοποίηση Μετεωρολογικής-Έντονα καιρικά φαινόμενα και την Κυριακή
Στάθηκε στην αντίδραση Τ/κ και αποκατέστησε την πραγματικότητα ο ΠτΔ-«Δεν ανέμενα κάτι διαφορετικό από Ερντογάν»
Το ξεκόβει για κυπριακά πλοία σε λιμάνια της Τουρκίας ο Ερντογάν-Χαϊδεύει τους σφετεριστές ε/κ περιουσιών