Δύσκολες ώρες για μοτοσικλετιστή μετά από τροχαίο στη Λάρνακα

Σοβαρό τροχαίο χθες το απόγευμα στη Λάρνακα Με κρανιοεγκεφαλική κάκωση 36χρονος μοτοσικλετιστής Κρανιοεγκεφαλική κάκωση υπέστη οδηγός μοτοσικλέτας, 36 ετών, κάτοικος Λάρνακας, ύστερα από οδική σύγκρουση με αυτοκίνητο.  
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 16.20 χθες το απόγευμα, άνδρας ηλικίας 47 ετών κάτοικος Δρομολαξιάς οδηγούσε το αυτοκίνητό του στην Οδό Κίμωνος όταν στην προσπάθεια του να εισέλθει στην Οδό Χρυσοπολιτίσσης στη Λάρνακα, ανέκοψε την ελεύθερη πορεία μοτοσικλέτας που ερχόταν από τα δεξιά σε σχέση με την πορεία του οχήματος, με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης.  
 
Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκε ο οδηγός της μοτοσικλέτας, κάτοικος Λάρνακας ηλικίας 36 ετών, ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.  
 
Ο 36χρονος, που έφερε προστατευτικό κράνος, κρατήθηκε προληπτικά για νοσηλεία στο Χειρουργικό Τμήμα του Νοσοκομείου αφού υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Στον οδηγό του αυτοκινήτου έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Καταγγέλλει την Τουρκία στο ΣΑ η Λευκωσία για σφετερισμό-«Αδιανόητο ο δράστης να επιχειρεί να παρουσιαστεί ως θύμα»
«Επιχείρηση Νάρνια»-Το σχέδιο του Ισραήλ για εξουδετέρωση πυρηνικών επιστημόνων του Ιράν
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Κεφαλονιάς
Αποκαλύψεις Ισραηλινού ΥΠΕΞ για σύλληψη Αζέρου στη Λεμεσό-«Αποτράπηκε επίθεση του Ιράν στην Κύπρο»
Με την ψηφοφορία για τη νέα Κεντρική Επιτροπή έκλεισε η δεύτερη μέρα Συνεδρίου του ΑΚΕΛ
Χούθι: Θα χτυπήσουμε πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα εάν οι ΗΠΑ εμπλακούν στον πόλεμο κατά του Ιράν
Γάλλοι επιστήμονες ανακάλυψαν νέα ομάδα αίματος σε γυναίκα από τη Γουαδελούπη
Αγνοείται κολυμβητής στην παραλία του Παντελεήμονα στην Πιερία
Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική αιμορραγία πεντάχρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι στη Λάρισα
«Αλλάξτε τους κωδικούς σας τώρα!» λένε οι ειδικοί μετά τη διαρροή σε πλατφόρμες, όπως Apple, Facebook και Google