Έξι εντάλματα σύλληψης για τους χούλιγκαν της Ανόρθωσης και έπεται συνέχεια

Έξι εντάλματα σύλληψης εξέδωσε σήμερα το ΤΑΕ Λάρνακας αναφορικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες βράδυ μεταξύ οπαδών της Ανόρθωσης και της ΑΕΚ στη Λάρνακα, κατά τη διάρκεια των οποίων τραυματίστηκαν πέντε άτομα,  δύο πολίτες και τρεις αστυνομικοί. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα έξι εντάλματα σύλληψης αφορούν οπαδούς της Ανόρθωσης ηλικίας μεταξύ 18 – 27 χρόνων.
 
Ωστόσο αναμένεται εντός της ημέρας να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης και για άλλα άτομα, μη αποκλειομένων και οπαδών της ΑΕΚ.
 
Υπενθυμίζεται ότι χθες αργά το απόγευμα η Ανόρθωση πραγματοποιούσε αγώνα futsal με ομάδα από την Ουαλία στο κλειστό γήπεδο «Κίτιον» ενώ στο βοηθητικό γήπεδο του ΓΣΖ έκανε προπόνηση η ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ, παρουσία οπαδών της, ενόψει των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων.
 
Λίγο μετά τις 19.30 το απόγευμα, περίπου πενήντα  φίλαθλοι της Ανόρθωσης κινήθηκαν από το κλειστό γήπεδο «Κίτιον» προς το βοηθητικό γήπεδο του ΓΣΖ και πετροβόλησαν οπαδούς της ΑΕΚ, ενώ οι τελευταίοι ανταπέδωσαν τον πετροβολισμό.
 
Έξι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο γήπεδο για περιπολιακή κάλυψη επενέβησαν και με τη συνδρομή ενισχύσεων που εστάλησαν στην περιοχή, κατάφεραν να επιβάλουν την τάξη.
 
Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν συνολικά 5 άτομα, δύο πολίτες και τρεις αστυνομικοί, οι οποίοι αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας απολύθηκαν.
  
Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λάρνακας.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ 

Δειτε Επισης

Υπερασπιστές του Αϊκούτ διαδήλωναν την ώρα της συνάντησης Χριστοδουλίδη-Χέρτζογκ (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Άσπρισαν οι δρόμοι από το χαλάζι, κατολισθήσεις και συσσώρευση νερού-Άνοιξαν οι ουρανοί
Την Τετάρτη συγκαλείται το Κονκλάβιο για την εκλογή νέου Πάπα-Πλούσια η ονοματολογία, φειδωλοί οι καρδινάλιοι
Εξετάζει αντίδραση στην επίθεση των Χούθι ο Νετανιάχο-Συγκάλεσε Συμβούλιο Ασφαλείας
Κρεσέντο προκλήσεων από Ερντογάν-«Η μαμά πατρίδα Τουρκία δίπλα στην Τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου»
Ψάχνουν μαρτυρίες για να στήσουν το παζλ του κρίσιμου τραυματισμού του 40χρονου οι Αρχές
«Περάσαμε παρόμοια εμπειρία»-Συναντήθηκε με τις οικογένειες ομήρων στο Ισραήλ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης
Πάνω από δέκα τραύματα από μαχαίρι φέρει ο 45χρονος που βρέθηκε νεκρός-Ψάχνουν το δολοφόνο και τα κίνητρα
Βλέπει δολοφονία πίσω από το θάνατο Ε/κ στη Λεμεσό η Αστυνομία-Ανακρίνεται ένα πρόσωπο
Νεκρός εντοπίστηκε άνδρας σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας-Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα