Οδηγοί με κυνηγητικά, ρόπαλα, μηχανάκια και σπρέι στην Ελεύθερη Αμμόχωστο

Σωρεία αδικημάτων πέραν από τροχαία αδικήματα, εντόπισαν μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, κατά τη χθεσινή τους εκστρατεία στις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου.
 
Συγκεκριμένα, τα μέλη του ΕΟΜΟ, αφού κατάφεραν να ανακόψουν οδηγό που προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο, εντόπισαν εντός του οχήματός του ένα συναρμολογημένο κυνηγετικό όπλο και 63 πλήρη φυσίγγια.
 
Άλλοι δύο οδηγοί, κατηγορήθηκαν για κατοχή ροπάλων και μηχανών εκπομπής μιμητικών φωνών πουλιών, ενώ ένας από αυτούς κατηγορήθηκε και για κατοχή σπρέι εκτόξευσης επιβλαβών αερίων.
 
Επίσης τρία άλλα πρόσωπα, κατηγορήθηκαν για παράνομη μεταφορά μαχαιριών.
 
Από πλευράς τροχαίων αδικημάτων 16χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί αυτοκίνητο χωρίς άδεια οδηγού και ασφάλεια, ενώ άλλα δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν να οδηγούν μοτοποδήλατα χωρίς άδεια οδηγού. Ένας από αυτούς μάλιστα, μετέφερε στο μοτοποδήλατό του, άλλα δύο πρόσωπα, ένα εκ των οποίων ήταν παιδάκι δύο ετών. Πέραν αυτόν το μοτοποδήλατό του, δεν είχε φώτα, ενώ τα ελαστικά και το σύστημα πέδησης του, ήταν κατεστραμμένα.
 
Κατά την εκστρατεία τα μέλη του ΕΟΜΟ, προέβησαν συνολικά σε 130 καταγγελίες. Από αυτές 22 αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα, 17 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας ή προστατευτικού κράνους και 21 για οδήγηση οχήματος χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας.
 
 

Δειτε Επισης

Καταγγέλλει την Τουρκία στο ΣΑ η Λευκωσία για σφετερισμό-«Αδιανόητο ο δράστης να επιχειρεί να παρουσιαστεί ως θύμα»
«Επιχείρηση Νάρνια»-Το σχέδιο του Ισραήλ για εξουδετέρωση πυρηνικών επιστημόνων του Ιράν
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Κεφαλονιάς
Αποκαλύψεις Ισραηλινού ΥΠΕΞ για σύλληψη Αζέρου στη Λεμεσό-«Αποτράπηκε επίθεση του Ιράν στην Κύπρο»
Με την ψηφοφορία για τη νέα Κεντρική Επιτροπή έκλεισε η δεύτερη μέρα Συνεδρίου του ΑΚΕΛ
Χούθι: Θα χτυπήσουμε πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα εάν οι ΗΠΑ εμπλακούν στον πόλεμο κατά του Ιράν
Γάλλοι επιστήμονες ανακάλυψαν νέα ομάδα αίματος σε γυναίκα από τη Γουαδελούπη
Αγνοείται κολυμβητής στην παραλία του Παντελεήμονα στην Πιερία
Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική αιμορραγία πεντάχρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι στη Λάρισα
«Αλλάξτε τους κωδικούς σας τώρα!» λένε οι ειδικοί μετά τη διαρροή σε πλατφόρμες, όπως Apple, Facebook και Google