Απίστευτο! Εκκλησία στο Βέλγιο διαθέτει POS στο παγκάρι

Η εκκλησία της Παναγίας στην Αμβέρσα του Βελγίου απέδειξε πως συμβαδίζει με την εποχή της, την εποχή των ηλεκτρονικών συναλλαγών και της επικοινωνίας μέσω κοινωνικών δικτύων.

Έχει τοποθετήσει τερματικό POS για συναλλαγές και δίνει τη δυνατότητα στο ποίμνιο να πληρώσει στο παγκάρι με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Αρκετοί, κυρίως νέοι, χρησιμοποιούν κάρτες, όμως οι μεγαλύτεροι είναι πιο παραδοσιακοί και επιλέγουν τα μετρητά.

Ο συγκεκριμένος ναός έχει μεγάλη εξοικείωση με την τεχνολογία, καθώς εδώ και πολύ καιρό διατηρεί λογαριασμό σε κοινωνικά δίκτυα (facebook, instagram και twitter) από όπου προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να να παρακολουθούν τις λειτουργίες του σε απευθείας μετάδοση.

Το βίντεο του τηλεοπτικού δικτύου Euronews
 

Δειτε Επισης

Επεισόδια έξω από ξενοδοχείο του Έσεξ που φιλοξενεί αιτούντες άσυλο-Τραυματίστηκαν οκτώ αστυνομικοί
Γαστρεντερίτιδα σε κρουαζιερόπλοιο εν πλω-Πάνω από 140 κρούσματα
Τρεις νεκροί από έκρηξη στο κέντρο εκπαίδευσης του σερίφη του Λος Άντζελες
Nέες συγκρούσεις στη Συρία-Βεδουίνοι και Δρούζοι πολεμούν στην Σουέιντα, ανησυχία για νέο γύρο κλιμάκωσης
Αμερικανικά ΜΜΕ: Το Ιράν επανεξοπλίζει τους συμμάχους Χεζμπολάχ και Χούθι
ΒΙΝΤΕΟ: Αναστάτωση σε πτήση στις ΗΠΑ-Επιβάτης επιχείρησε να ανοίξει την έξοδο κινδύνου
Αφού βομβάρδισε την καθολική εκκλησία στη Γάζα ο Νετανιάχου τηλεφώνησε στον Πάπα
Απαντά ο Πεσκόφ για το νέο πακέτο κυρώσεων-«Η Ρωσία έχει αναπτύξει κάποια ανοσία σε τέτοια μέτρα»
Έξι νεκροί από νέα νυκτερινά ρωσικά πλήγματα στην Ουκρανία
Νέες αποκαλύψεις με τον διάλογο του πιλότου της Air India και του συγκυβερνήτη του-«Το αεροπλάνο είναι στα χέρια σου»