Πήραν 4 χιλιάδες μετρητά από διαμέρισμα διάκου στη Λεμεσό-Και 2η διάρρηξη μετά από λίγο

Διαρρήκτες «χτύπησαν» και στη Δυτική Λεμεσό   Περιοχές της δυτικής Λεμεσού επέλεξαν το απόγευμα της Κυριακής για τις «δραστηριότητές» τους οι διαρρήκτες.
 
Σύμφωνα με καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία 35χρονος Ρουμάνος ιερωμένος, από το διαμέρισμά του στο Ζακάκι κλάπηκε σε μετρητά το ποσό των 4 χιλιάδων ευρώ. Ο παραπονούμενος διάκος ανέφερε στην Αστυνομία πως οι επιτήδειοι έδρασαν από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 5, σε ώρες που απουσίαζε από το διαμέρισμα του.
 
Οι επιτήδειοι πήδηξαν από την οροφή της πολυκατοικίας στην ταράτσα του διαμερίσματος κι εισήλθαν σ’ αυτό αφού παραβίασαν την μπαλκονόπορτα. Αφού έκαναν άνω-κάτω τους χώρους εντόπισαν τα χρήματα, τα άρπαξαν κι εξαφανίστηκαν.
 
Στο μεταξύ, την διάρρηξη του διαμερίσματός της στον Άγιο Ιωάννη κατάγγειλε στην Αστυνομία 56χρονη. Σύμφωνα με την παραπονούμενη οι δράστες κατάφεραν να μπουν στον χώρο της παραβιάζοντας ανασφάλιστη αλουμινένια μπαλκονόπορτα, σε ώρες που απουσίαζε το απόγευμα της Κυριακής.
 
Οι διαρρήκτες βρήκαν και πήραν 1800 ευρώ σε μετρητά, χρυσαφικά, γυαλιά ηλίου και δύο γεμάτους κουμπαράδες, όλα συνολικής αξίας 12 χιλιάδων ευρώ. Η Αστυνομία, στη βάση της πανομοιότυπης δράσης των επιτηδείων, εξετάζει το ενδεχόμενο είτε να πρόκειται για τους ίδιους διαρρήκτες και στις δύο περιπτώσεις, είτε να πρόκειται για άτομα της ίδιας σπείρας.  

Δειτε Επισης

Φωτιά σε παλιά αντικείμενα σε ακατοίκητη πολυκατοικία στην Πάφο
Εύφλεκτη ύλη εντοπίστηκε στο χωράφι που τυλίχθηκαν στις φλόγες επτά οχήματα στο Τσέρι-Επηρεάστηκε και όγδοο (pics)
Κλάπηκαν αυτοκίνητα από οικία στην Πάφο, το ένα εντοπίστηκε Ύψωνα και το άλλο Πολεμίδια-Χειροπέδες σε 30χρονη
Συνελήφθη 37χρονος που απέσπασε 2.200 ευρώ από 50χρονο
Χειροπέδες σε 43χρονο που επιχείρησε να διαρρήξει την κύρια είσοδο πολυκατοικίας
Παραδόθηκαν στις φλόγες οκτώ οχήματα σε χωράφι έξω από κτήριο στη Λευκωσία
Προσανατολίζεται σε αγώνες με 800 φιλοξενούμενους η ΚΟΠ-Προτείνει καθολική απαγόρευση μετακίνησης η «Ισότητα»
Σε κοινή γραμμή πλεύσης τα πορίσματα για Μαρί και ΤΑΚΑΤΑ-Έδωσαν μεν γραμμή για τα ποινικά, ελέγχονται όμως άπαντες
Χείμαρρος στην ένσταση της η πλευρά της Βαρωσιώτου-Έδειξε κακοπιστία και παρεμβάσεις, θέτει θέμα για μη εξαίρεση Δικαστών
Τεχνικό πρόβλημα στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο-Στο σημείο η Αστυνομία