Το γράμμα από την… Περσία έφθασε στην Λάρνακα

Δύο άτομα προσάγονται σήμερα ενώπιον δικαστηρίου σε σχέση με κατάσχεση κάνναβης που εντοπίστηκε κατά το συνήθη έλεγχο δεμάτων που έφθασαν χθες στην Κύπρο ταχυδρομικώς στο ταχυδρομείο Λάρνακας. 

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου του Τμήματος Τελωνείων, ο Λειτουργός του Τμήματος Τελωνείων που βρίσκεται τοποθετημένος στο Γραφείο του Τμήματος Τελωνείων στο ταχυδρομείο δεμάτων Λάρνακας, εντόπισε σε πακέτο με παραλήπτη γυναίκα, η οποία μένει στη Λάρνακα, ποσότητα 180 γραμμαρίων κάνναβης. Η γυναίκα, η οποία διαμένει στη Λάρνακα, συνελήφθη. Σε συνεργασία με την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών της Αστυνομίας αποφασίστηκε και έγινε ελεγχόμενη παράδοση του πακέτου και το απόγευμα της ίδιας μέρας έγινε κατορθωτή η σύλληψη της εν λόγω γυναίκας και ενός ακόμα άνδρα.

Τα δύο αυτά πρόσωπα, τα οποία έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται, θα οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για εξασφάλιση διατάγματος προσωποκράτησής τους. Η υπόθεση, σημειώνει η ανακοίνωση, «αποτελεί ακόμα ένα παράδειγμα της άψογης συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ του Τμήματος Τελωνείων και της Αστυνομίας η οποία οδήγησε στην επιτυχή κατάληξη της συγκεκριμένης υπόθεσης, η οποία διερευνάται από την Αστυνομία».
 

Δειτε Επισης

Καταγγέλλει την Τουρκία στο ΣΑ η Λευκωσία για σφετερισμό-«Αδιανόητο ο δράστης να επιχειρεί να παρουσιαστεί ως θύμα»
«Επιχείρηση Νάρνια»-Το σχέδιο του Ισραήλ για εξουδετέρωση πυρηνικών επιστημόνων του Ιράν
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Κεφαλονιάς
Αποκαλύψεις Ισραηλινού ΥΠΕΞ για σύλληψη Αζέρου στη Λεμεσό-«Αποτράπηκε επίθεση του Ιράν στην Κύπρο»
Με την ψηφοφορία για τη νέα Κεντρική Επιτροπή έκλεισε η δεύτερη μέρα Συνεδρίου του ΑΚΕΛ
Χούθι: Θα χτυπήσουμε πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα εάν οι ΗΠΑ εμπλακούν στον πόλεμο κατά του Ιράν
Γάλλοι επιστήμονες ανακάλυψαν νέα ομάδα αίματος σε γυναίκα από τη Γουαδελούπη
Αγνοείται κολυμβητής στην παραλία του Παντελεήμονα στην Πιερία
Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική αιμορραγία πεντάχρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι στη Λάρισα
«Αλλάξτε τους κωδικούς σας τώρα!» λένε οι ειδικοί μετά τη διαρροή σε πλατφόρμες, όπως Apple, Facebook και Google