Πολίτης πρόλαβε και έσωσε τρία σκυλιά-Τα άλλα 9 κάηκαν ζωντανά

Σε κακόβουλη ενέργεια φαίνεται να οφείλεται η φωτιά σε κλουβιά σκύλων, εννέα από τους οποίους κάηκαν ζωντανοί στην περιοχή Ζακακίου, στη Λεμεσό.  
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, πολίτης αντιλήφθηκε τη φωτιά γύρω στις 6.20 και πρόλαβε να σώσει τρία από τα συνολικά 12 σκυλιά που βρίσκονταν στα κλουβιά, σε περιφραγμένο χώρο, ιδιοκτησίας 29χρονου.  
 
Μέλη της Αστυνομίας και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν στη σκηνή όπου κατέσβησαν τη φωτιά, ενώ εντός του υποστατικού εντοπίστηκαν καμένα εννέα σκυλιά.
 
Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα. Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.
 

Δειτε Επισης

Εύφλεκτη ύλη εντοπίστηκε στο χωράφι που τυλίχθηκαν στις φλόγες επτά οχήματα στο Τσέρι-Επηρεάστηκε και όγδοο (pics)
Έτσι στήθηκε η φονική ενέδρα στον Πολωνό καθηγητή-Καρτέρι μετά από συνεδρία με την πρώην σύζυγό του και τα παιδιά τους
Ολοκληρώνεται η διοικητική έρευνα για τον θάνατο του 33χρονου μεταμοσχευμένου-«Κανονικά πρέπει να το έχουμε μέχρι αύριο»
Σε φιλική ατμόσφαιρα το δείπνο για τον Τατάρ-«Βρίσκομαι στη Νέα Υόρκη με εποικοδομητική και αποφασιστική στάση»
Δέχεται λεκτικές επιθέσεις από συγκρατούμενες της η Μουρτζούκου-Νέα καταγγελία για τον θάνατο και έκτου βρέφους
Κλάπηκαν αυτοκίνητα από οικία στην Πάφο, το ένα εντοπίστηκε Ύψωνα και το άλλο Πολεμίδια-Χειροπέδες σε 30χρονη
Η Λιβύη κατέθεσε χάρτη με υφαλοκρηπίδα έως την Κρήτη: «Δεν παράγει έννομα αποτελέσματα», απαντά η Ελλάδα
Συνελήφθη 37χρονος που απέσπασε 2.200 ευρώ από 50χρονο
Ο πιλότος του boeing της Air India έκοψε την παροχή καυσίμου στους κινητήρες-Ψάχνουν αν υπέφερε από κατάθλιψη
Συνεχίζεται για δεύτερη και τελευταία μέρα η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη στη Νέα Υόρκη