Οι κάμερες ασφαλείας «κάρφωσαν» 73χρονο που έκλεβε από το παγκάρι

73χρονος, πρώην μέλος της εκκλησιαστικής επιτροπής της εκκλησίας στον Παχύαμμο συνελήφθη χθες βράδυ ως ύποπτος για κλοπή χρημάτων από το παγκάρι της εκκλησίας.
 
Ο Επίσκοπος της περιοχής κατήγγειλε χθες το μεσημέρι στην αστυνομία ότι στις 14 Αυγούστου κάποιος έκλεψε χρήματα από το παγκάρι της εκκλησίας.
 
Μετά από έλεγχο του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης της εκκλησίας διαπιστώθηκε ότι δράστης ήταν ο προαναφερθείς.
 
Ο 73χρονος τέθηκε υπό κράτηση.
 

Δειτε Επισης

Εύφλεκτη ύλη εντοπίστηκε στο χωράφι που τυλίχθηκαν στις φλόγες επτά οχήματα στο Τσέρι-Επηρεάστηκε και όγδοο (pics)
Έτσι στήθηκε η φονική ενέδρα στον Πολωνό καθηγητή-Καρτέρι μετά από συνεδρία με την πρώην σύζυγό του και τα παιδιά τους
Ολοκληρώνεται η διοικητική έρευνα για τον θάνατο του 33χρονου μεταμοσχευμένου-«Κανονικά πρέπει να το έχουμε μέχρι αύριο»
Σε φιλική ατμόσφαιρα το δείπνο για τον Τατάρ-«Βρίσκομαι στη Νέα Υόρκη με εποικοδομητική και αποφασιστική στάση»
Δέχεται λεκτικές επιθέσεις από συγκρατούμενες της η Μουρτζούκου-Νέα καταγγελία για τον θάνατο και έκτου βρέφους
Κλάπηκαν αυτοκίνητα από οικία στην Πάφο, το ένα εντοπίστηκε Ύψωνα και το άλλο Πολεμίδια-Χειροπέδες σε 30χρονη
Η Λιβύη κατέθεσε χάρτη με υφαλοκρηπίδα έως την Κρήτη: «Δεν παράγει έννομα αποτελέσματα», απαντά η Ελλάδα
Συνελήφθη 37χρονος που απέσπασε 2.200 ευρώ από 50χρονο
Ο πιλότος του boeing της Air India έκοψε την παροχή καυσίμου στους κινητήρες-Ψάχνουν αν υπέφερε από κατάθλιψη
Συνεχίζεται για δεύτερη και τελευταία μέρα η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη στη Νέα Υόρκη