Πυρκαγιά σε πλυντήριο ξενοδοχείου στον Κόλπο των Κοραλλίων

Κλήση δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πάφου για πρόκληση πυρκαγιάς σε ξενοδοχειακή μονάδα στον Κόλπο των Κοραλλίων στις 09:19.
 
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ανταποκρίθηκε στην κλήση με δύο πυροσβεστικά οχήματα, ένα από τον κεντρικό πυροσβεστικό σταθμό Πάφου και ένα από τον πυροσβεστικό σταθμού υπαίθρου Πέγειας.
 
Ωστόσο, πριν την άφιξη της πυροσβεστικής υπηρεσίας η πυρκαγιά κατασβέστηκε από υπάλληλο του ξενοδοχείου με πυροσβεστήρα διοξειδίου του άνθρακος, οπότε τα μέλη της πυροσβεστικής επιθεώρησαν τη σκηνή.
 
Από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε πως η πυρκαγιά εντοπίστηκε στο πλυντήριο – καθαριστήριο στο ισόγειο του ξενοδοχείου και όπως διαφάνηκε επρόκειτο για μικρή φωτιά στον κινητήρα του στεγνωτηρίου λόγω υπερθέρμανσης ενώ βρισκόταν σε λειτουργία.
 
Δεν προκλήθηκε οποιαδήποτε ζημιά και άμεσα το καθαριστήριο του ξενοδοχείου συνέχισε τη λειτουργία του.
 
Ακολούθως στη σκηνή κλήθηκε και τεχνικός του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών Πάφου για επιθεώρηση της σκηνής για να εξετάσει τα ακριβή αίτια της πρόκλησης της πυρκαγιάς.
 

Δειτε Επισης

Φωτιά στο λιμάνι Λεμεσού-Ισχυρές εκρήξεις και αναστάτωση (vids)
Άνδρας επιτέθηκε και τραυμάτισε αστυνομικό-Διέφυγε από τη σκηνή και εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα
Δεύτερη ποινή φυλάκισης σε 36χρονο για οπλισμό και εκρηκτικά που εντοπίστηκαν σε τάφο στη Λάρνακα
Απαντά στα στοιχεία της Eurostat το Υπ. Δικαιοσύνης για τον υπερπληθυσμό-Θεωρεί πως έλυσε κατά 75% το πρόβλημα
Παρουσιάστηκαν ηλεκτρονικά μηνύματα του κτηματομεσίτη στη δίκη για Al Jazeera-Δεν ανοίγουν πάνω από τα μισά
Mε αναπηρία το 17χρονο κορίτσι που βίασε ο 32χρονοςv στην Πάτρα-Θα απολογηθεί την Πέμπτη
Στο κελί 33χρονος που μετέφερε 33 μετανάστες στο Κάβο Γκρέκο
Νέα απάτη με παραπλανητικά QR Codes σε χώρους στάθμευσης-Πώς δρουν οι επιτήδειοι (pics)
Κλαδικό Συμβούλιο Δεσμοφυλάκων ΙΣΟΤΗΤΑΣ: Αγώνας για αντιμετώπιση υποστελέχωσης
Δεκατετράχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)