«Αλωνεύτης όπως… Πομπόρσκι! Του βγάζω το καπέλο!» (vid)

Το πρώτο ημίχρονο, όπως ο ίδιος το είχε χαρακτηρίσει, δεν κύλησε κατ’ ευχήν. Στην αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ η Σλάβια Πράγας απέτυχε να σημειώσει το πολυπόθητο εκτός έδρας τέρμα και, κατά συνέπεια, να φτάσει και στη νίκη, για την οποία ο Γιάροσλαβ Σιλχάβι είχε προαναγγείλει πως θα παίξουν οι παίκτες του.
 

«Κοιμηθήκαμε ξανά, όπως στο Μπορίσοφ. Δεχτήκαμε δύο γκολ από μεγάλα λάθη. Δεν ξέρω, είναι δύσκολο να πω πώς συνέβη. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δημιούργησε κόλαση για λίγο και δεν ξέρω αν οι παίκτες μου επηρεάστηκαν στο ξεκίνημα. Ιδίως, όταν ο ΑΠΟΕΛ εκτέλεσε το κόρνερ μπροστά στη θορυβώδη κερκίδα των οργανωμένων του. Αυτό το κάνουμε κι εμείς στην έδρα μας. Πρέπει να συλλέξουμε εμπειρία. Μας λείπει», παραδέχτηκε στους Τσέχους δημοσιογράφους ο τεχνικός της Σλάβια.
 

«Για το πρώτο γκολ ευθύνεται ένας παίκτης που δεν κάνει τέτοια λάθη, αλλά αυτή τη φορά του έτυχε. Θα μπορούσαμε να το είχαμε αποφύγει. Δεν ξέρω καν αν ο Αλωνεύτης ήθελε να σουτάρει έτσι στο δεύτερο γκολ. Το έκανε όπως ο Κάρελ Πομπόρσκι στο Euro στην Αγγλία. Αν όντως το ήθελε, του βγάζω το καπέλο, ήταν πανέμορφο», συμπλήρωσε ο 56χρονος προπονητής.
 
Θυμηθείτε το τέρμα του Πομπόρσκι απέναντι στην Πορτογαλία στο Euro1996