Ένοπλη ληστεία σε ΣΠΕ στον Άγιο Αθανάσιο – Διέφυγαν με κλεμμένη μοτοσικλέτα

Ένοπλη ληστεία διαπράχθηκε γύρω στις 10.30 το πρωί σε κατάστημα της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας στην οδό Ανοικοδομήσεως στον Άγιο Αθανάσιο στη Λεμεσό. 
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο πρόσωπα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κράνη, υπό την απειλή όπλων απέσπασαν από υπαλλήλους της Συνεργατικής άγνωστο ποσό και εξαφανίστηκαν με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού. 
 
Όπως ανέφερε οι υπάλληλοι στην αστυνομία, οι ληστές πρόταξαν όπλο και μιλώντας τους ελληνικά τους ζήτησαν να ανοίξουν τα ταμεία τους. 
 
Η μοτοσικλέτα βρέθηκε να φλέγεται σε κοντινή απόσταση από το κατάστημα της Συνεργατικής να φλέγεται ενώ εικάζεται από την αστυνομία ότι είναι κλεμμένη.
 
Στη σκηνή έχουν κληθεί δυνάμεις της αστυνομίας για εξετάσεις ενώ μέλη εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των δραστών.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την 4η ληστεία σε ΣΠΕ που διαπράττεται τον τελευταίο καιρό σε Λεμεσό και Πάφο.
 

Δειτε Επισης

Λύπη εκφράζει ο εισηγητής της έκθεσης για την Τουρκία για τις αναφορές σε «δύο κράτη»-Οι αναγνώσεις των κομμάτων
Η νεκροτομή θα ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου του άντρα που βρέθηκε σε ταράτσα
Προσοχή σε απατηλά επενδυτικά προγράμματα συνιστά ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών
LIVE: Extra Omnes-Έκλεισαν οι πύλες της Καπέλα Σιξτίνα, σε εξέλιξη η ψηφοφορία
Ολοκληρώθηκε η εξέταση μάρτυρα για ηλεκτρονική αλληλογραφία στην υπόθεση πολιτογραφήσεων
Σε δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου Λάρνακας πέντε νεαροί που άρπαζαν τσάντες και κινητά από περαστικούς
Η Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων πρωθεί δράσεις μείωσης βλάβης σε σχέση με χρήση ουσιών
Προσπαθεί να αυξήσει τη διαφάνεια μέσω δημοσιεύσεων σε πλατφόρμα η Βουλή-Αμφιβολίες εκφράζουν οι φορείς
Τρεις οι επιθέσεις κατά ντελιβεράδων το βράδυ της Τρίτης στη Λεμεσό
Επανήλθε με βίντεο και παρασκήνιο το ΕΛΑΜ-«Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης»