Αποτρόπαιο έγκλημα στην Ιταλία: Άνδρας σκότωσε και διαμέλισε την αδελφή του

Κατηγορείται για ανθρωποκτονία και απόκρυψη πτώματος ο 62χρονος αδελφός της γυναίκας που διαμελίσθηκε και οι γάμπες της οποίας βρέθηκαν μέσα σε κάδο απορριμμάτων, χθες βράδυ στην Ρώμη. Ο κατηγορούμενος ονομάζεται Μαουρίτσιο Ντιοταλέβι και είναι κάτοικος της ιταλικής πρωτεύουσας.

Η αδελφή του, την οποία σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία φέρεται να διαμέλισε και να πέταξε τα πόδια της στον κάδο, ήταν 58 ετών.
 
 
Τη μακάβρια ανακάλυψη έκανε χθες βράδυ μια νεαρή κοπέλα που έψαχνε να βρει φαγητό μέσα στα σκουπίδια, στην συνοικία Παριόλι της Ρώμης. Ο αδελφός του θύματος, όπως γράφει ο Τύπος, εντοπίσθηκε πιθανότατα χάρη σε κάμερες κλειστού κυκλώματος της περιοχής, οι οποίες κατέγραψαν μέρος του αριθμού της πινακίδας του αυτοκινήτου με το οποίο απομακρύνθηκε.

Τα ρούχα της άτυχης γυναίκας, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν σε έναν άλλο, κοντινό κάδο, ενώ τα υπόλοιπα μέρη του σώματός της δεν έχουν ακόμη εντοπισθεί.

Δειτε Επισης

Μήνυση Τραμπ στην Wall Street Journal και στον Μέρντοχ-Ζητά 10 δισ. δολάρια για άρθρο με τον Επστάιν
Κατάπαυση του πυρός συμφώνησαν Ισραήλ και Συρία-Κάλεσμα να αφήσουν τα όπλα οι πολίτες
Επεισόδια έξω από ξενοδοχείο του Έσεξ που φιλοξενεί αιτούντες άσυλο-Τραυματίστηκαν οκτώ αστυνομικοί
Γαστρεντερίτιδα σε κρουαζιερόπλοιο εν πλω-Πάνω από 140 κρούσματα
Τρεις νεκροί από έκρηξη στο κέντρο εκπαίδευσης του σερίφη του Λος Άντζελες
Nέες συγκρούσεις στη Συρία-Βεδουίνοι και Δρούζοι πολεμούν στην Σουέιντα, ανησυχία για νέο γύρο κλιμάκωσης
Αμερικανικά ΜΜΕ: Το Ιράν επανεξοπλίζει τους συμμάχους Χεζμπολάχ και Χούθι
ΒΙΝΤΕΟ: Αναστάτωση σε πτήση στις ΗΠΑ-Επιβάτης επιχείρησε να ανοίξει την έξοδο κινδύνου
Αφού βομβάρδισε την καθολική εκκλησία στη Γάζα ο Νετανιάχου τηλεφώνησε στον Πάπα
Απαντά ο Πεσκόφ για το νέο πακέτο κυρώσεων-«Η Ρωσία έχει αναπτύξει κάποια ανοσία σε τέτοια μέτρα»