Σήμερα η νεκροτομή επί της σορού της 22χρονης που βρέθηκε να επιπλέει σε πισίνα

Νεαρή οικιακή βοηθός, ηλικίας 22 ετών από το Νεπάλ εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής να επιπλέει νεκρή στην πισίνα της εξοχικής κατοικίας των εργοδοτών της, στο Πρωταρά.  
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 22χρονη οικιακή βοηθός είχε μεταβεί με τους εργοδότες της που διαμένουν στη Λευκωσία, στον Πρωταρά όπου διατηρούν εξοχική κατοικία.  
 
Οι εργοδότες της νεαρής έφυγαν για να πάνε στη θάλασσα ενώ η κοπέλα έμεινε στο σπίτι. Χθες βράδυ οι εργοδότες της νεαρής επέστρεψαν στο σπίτι και όταν δεν την εντόπισαν, βγήκαν προς αναζήτησή της.  
 
Γύρω στις 20.15 το ζεύγος εντόπισε την 22χρονη να επιπλέει στη πισίνα του εξοχικού τους σπιτιού.   Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στο σπίτι και άρχισαν έρευνες ενώ το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί.   Ασθενοφόρο μετέφερε την κοπέλα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο της.  
 
Τα ακριβή αίτια θανάτου της νεαρής θα διαπιστωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί σήμερα το πρωί επί της σορού της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.
 

Δειτε Επισης

Καταζητείται 49χρονος για αδικήματα εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις (pic)
Εντεκάχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Συνελήφθησαν οκτώ πρόσωπα στη Λάρνακα που διέμεναν παράνομα στη Κύπρο
Επιτέθηκαν σε 24χρονο σε στάση λεωφορείου στη Λάρνακα και του έκλεψαν το σακίδιο του και 50 ευρώ
Ξεγέλασαν 53χρονο για δήθεν πρόστιμο και του απέσπασαν 18,5 χιλιάδες ευρώ
Έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο 75χρονου στη Λάρνακα, στις φλόγες όχημα 40χρονου στη Λευκωσία
Ταυτόχρονη παρουσία, διαφορετικός καταλογισμός ευθυνών για Βαφεάδη και Κουτσούλη-Η γκρίζα ζώνη του πορίσματος
Κατηγορήθηκε γραπτώς ύποπτη για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής το 2024
Βολές από δικηγόρο της αστυνομικού που τέθηκε σε διαθεσιμότητα κατά Αρχηγού και Λαμπριανίδου για διαρροές-Ρίχνει το γάντι σε Αγγελίδη για χειρισμούς
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα δίπλα από δρόμο στο Τσέρι-Στο σημείο Πυροσβεστική και Αστυνομία (pics)