Απόπειρα φόνου σε κάμπινγκ στην Πόλη Χρυσοχούς

Υπόθεση απόπειρας φόνου σε βάρος 36χρονου στον κατασκηνωτικό χώρο της Πόλης Χρυσοχούς, εξετάζει η αστυνομική διεύθυνση Πάφου.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία τραυματισμένο πρόσωπο μεταφέρθηκε στη μία τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς.  
 
Πρόκειται για 36χρονο άνδρα από την Λάρνακα, ο οποίος, όπως διαφάνηκε από την εξέταση που έγινε από τους θεράποντες ιατρούς, υπέστη βαθύ θλαστικό τραύμα στην αριστερή ωμοπλάτη.  
 
Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες κρατήθηκε για νοσηλεία, και η κατάσταση του περιγράφεται εκτός κινδύνου.   Τα αίτια της πρόκλησης του τραύματος του διερευνώνται από την Αστυνομία.

Δειτε Επισης

Εισήγηση για οικονομική αυτονόμηση των σχολείων-«Θα παρέχονται κονδύλια ανάλογα με το μέγεθος τους»
Αυτόν αναζητεί η Αστυνομία για τη ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό (pic)
Ένταλμα σύλληψης για κατηγορούμενο σε ιδιωτική ποινική για απάτη-Κατηγορείται πως απέσπασε €560.000 σε κρυπτονομίσματα
Τι μισθό παίρνει ο Πάπας-Πόσο θα αμείβεται ο Λέων ΙΔ'
Τραγικός θάνατος για 85χρονο στη Σιά-Καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Με πολιτική διάσταση η καταδικαστική απόφαση των Ουγγαρέζων για σφετερισμό-«Απαράδεκτη και κατακριτέα η εκμετάλλευση περιουσιών»
Ενοχλήθηκε και με τον Τασούλα ο Τατάρ-Κάνει λόγο για απόκρυψη της πραγματικότητας
Τραγική η κατάσταση στο ΤΟΜ Αμμοχώστου μετά από «έφοδο» της Επ. Μεταφορών-«Στεγάζεται σε μια αποθήκη»
Ο Τραμπ ρίχνει τους δασμούς για την Κίνα στο 80% που του «φαίνεται σωστό»
Σημαντική πτώση στην αγορά οχημάτων-Βουτιά 20,2% στα σαλούν τον Απρίλιο