12 χρόνια από την HELIOS: Οι τραγικές ώρες μέσα από τα μάτια των δημοσιογράφων

12 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την τραγωδία της Helios. 115 επιβάτες και το 6μελές πλήρωμα του αεροπλάνου αναχωρούν από το αεροδρόμιο Λάρνακας με προορισμό την Πράγα και ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα. Τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία που θα ακολουθήσει.
 
Το αεροπλάνο γεμάτο με οικογένειες που ταξίδευαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές χάνεται από τα ραντάρ του Κέντρου Ελέγχου Αθηνών. Ακολουθεί πανικός. Όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες σε Κύπρο και Ελλάδα τίθενται σε συναγερμό. Μαζί τους και οι δημοσιογράφοι. 
 
Στο αεροδρόμιο Λάρνακας αρχίζουν να συρρέουν άνθρωποι που είχαν συγγενείς τους στη μοιραία πτήση. Το παλιό κτήριο του Αεροδρομίου Λάρνακας ζει τις πιο τραγικές στιγμές του. Οι δημοσιογράφοι καλούνται να αφήσουν πίσω τους την τραγωδία που ζουν από πρώτο χέρι και να μεταδώσουν την είδηση. 
 
Η Αργυρώ Ζουπανιώτου και η Νατάσα Χριστοφόρου είναι από τις πρώτες δημοσιογράφους που φθάνουν στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Σήμερα 12 χρόνια μετά περιγράφουν στην κάμερα του REPORTER όσα τραγικά έζησαν σε εκείνη την αίθουσα και όσα ακολούθησαν. 
 

Δειτε Επισης

Εκκαθάρισε τις δηλώσεις εισοδήματς για το 2023 πριν την υποβολή νέων για το 2024 ο Έφορος Φορολογίας
Κατεβαίνει σε διαμαρτυρία την Τρίτη η ΠΟΓΟ έξω από τη Νομική μετά την καταδίκη του ΕΔΑΔ
Απαντά στην κριτική για την ειδική εκπαίδευση η ΥΠΑΝ-«Εργαζόμαστε εντατικά για τεκμηριωμένο νομοσχέδιο»
Προειδοποιήσει το Υπ. Υγείας για παράνομη κυκλοφορία φαρμακευτικών προϊόντων «Dysport» και «Botox»
Σε εικοσιτετράωρη απεργία τη Δευτέρα κατέρχονται οι Μεταφορείς Α’
Από βδομάδας η απόφαση των εκπαιδευτικών οργανώσεων μετά την πρόταση από τον Πρόεδρο
Μ. Ευαγγέλου: Σκοπός μας η ενίσχυση φορέων που βρίσκονται δίπλα στον πολίτη
Διακοπή υδροδότησης στον Άγιο Αθανάσιο λόγω βλάβης
Συνάντηση των εκπαιδευτικών οργανώσεων μετά τη συμβιβαστική πρόταση του Προέδρου
Πέρασε από χίλια μύρια κύματα αλλά παραδίδεται η επέκταση του ΤΑΕΠ Λάρνακας-Τεράστιο πρόβλημα υποστελέχωσης