Στα ίχνη των δραστών της γκαγκστερικής ληστείας στην Παραμύθα η Αστυνομία

Ένταλμα σύλληψης 21 χρονου ομογενή έχει εκδώσει η Αστυνομία σε σχέση με την χθεσινή ληστεία 75χρονου στην Παραμύθα, από τον οποίο οι δράστες απέσπασαν περιουσία πέραν των 150 χιλιάδων ευρώ. 

Η Αστυνομία καταζητεί τον KRISTEFORE MANGIASHVILI, από Γεωργία, ηλικίας 21 ετών, σχετικά με διερευνώμενα αδικήματα Ληστείας, Κλοπής και Συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, τα οποία διαπράχθηκαν χθες 11/08/2017 στην επαρχία Λεμεσού.
 
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805057, ή με τον Αστυνομικό Σταθμό Καλού Χωριού στο τηλέφωνο 25813800 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 21χρονου που τον εμπλέκει στην υπόθεση.  Για την υπόθεση, οι ανακριτές αναζητούν δύο ακόμη πρόσωπα τα οποία φέρονται να έχουν εμπλοκή. Όπως εκτιμάται και οι τρεις αποτελούν μέλη σπείρας που λυμαίνεται τις περιουσίες ανυποψίαστων πολιτών με τη διάπραξη ληστειών και διαρρήξεων σε όλη την  Κύπρο.

Παράλληλα, τα μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα, το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου με το  οποίο διέφυγαν οι δράστες.  Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε περιοχή του χωριού μετά από πληροφορία που δόθηκε από πολίτη.

Η ληστεία του 75χρονου διαπράχθηκε χθες λίγο μετά τις δέκα το πρωί, όταν ο γέροντας μετέβη στην εξοχική του κατοικία που βρίσκεται στο χωριό Παραμύθα.  Μόλις άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του αντίκρισε τρεις κουκουλοφόρους να ψαχουλεύουν τα υπάρχοντά του.

Όταν οι δράστες τον αντελήφθησαν, τον ακινητοποίησαν, τον έδεσαν και τον φίμωσαν.  Στη συνέχεια εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο που ήταν εντοιχισμένο σε τοίχο του σπιτιού και με τη χρήση εργαλείων που βρήκαν στην αποθήκη της κατοικίας,  το έβγαλαν και το φόρτωσαν στο αυτοκίνητο του θύματος.  Στη συνέχεια άρπαξαν δύο κυνηγετικά όπλα, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο του 75χρονου και εξαφανίστηκαν.  Εντός του χρηματοκιβωτίου βρίσκονταν 120 χιλιάδες ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας πέραν των 50 χιλιάδων ευρώ.
 

Δειτε Επισης

Πήγαν να ληστέψουν πολυκατάστημα, δεν τα κατάφεραν και επιχείρησαν να φύγουν από την Κύπρο
Αντίδραση Αθήνας για το «Μακεδονία» της Σιλιάνοφσκα-«Παραβιάζεται κατάφωρα η Συμφωνία των Πρεσπών»
Εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών σε βοηθητική οικία στη Λεμεσό-Συνελήφθη 25χρονος
Προανήγγειλε διυπουργική σύσκεψη για Εθνική Στρατηγική για ορεινές κοινότητες ο Ιωάννου
Έντονη βροχόπτωση στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας
Τα ρίχνει στη μητέρα ο πατέρας στη Βραυρώνα-«Δεν ήξερα ότι στη σακούλα υπήρχε νεκρό βρέφος»
Ν. Χριστοδουλίδης: Να ξεκαθαρίσω ότι λύση δύο κρατών, ουδέποτε θα τύχει διαπραγμάτευσης από εμάς
Ν. Παπαδόπουλος: Κάποιοι έχουν προδιαγράψει την ήττα μας, ψήφος στο ΔΗΚΟ δεν είναι χαμένη ψήφος
Δεν θα δεχθεί εμπλοκή Εισαγγελέα, Βοηθού και Αστυνομίας στις έρευνες η οικογένεια Θανάση-Πώς τοποθετείται η δικηγόρος της
Η πρώτη αντίδραση του Προέδρου για την απόφαση για Θανάση-Δεν αποκλείει ανακριτές με έγκριση Υπουργικού