Έφοδος σε ηλεκτρονικό καζίνο στην Πάφο

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης δράσης της Αστυνομίας για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου, μέλη του ΟΠΕ Πάφου διενήργησαν χθες βράδυ έρευνα σε πρακτορείο στοιχημάτων, στην Πάφο.
 
Κατά την είσοδο των αστυνομικών στο υποστατικό, ο υπεύθυνος του υποστατικού, φέρεται να απενεργοποίησε τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, πατώντας συγκεκριμένο κουμπί, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παρεμπόδισης αστυνομικού κατά τη νόμιμη εκτέλεση του καθήκοντός του.
 
Ακολούθησε έρευνα εντός του υποστατικού, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν εννέα ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οι οποίοι πιστεύεται ότι μετατρέπονταν παράνομα σε μηχανές τυχερού παιχνιδιού. Κατασχέθηκαν επίσης τέσσερις κάμερες και ένας ψηφιακός καταγραφέας, κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης.
 
Ο υπεύθυνος του υποστατικού, κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της παρεμπόδισης αστυνομικού κατά την νόμιμη εκτέλεση του καθήκοντός του και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.
 

Δειτε Επισης

Σε επίπεδο Κόκκινου Συναγερμού ο κίνδυνος για δασικές πυρκαγιές το Σάββατο
Ξυλοφόρτωσαν και έστειλαν στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο κοντά στην Πρεσβεία του Ισραήλ
Η Παραδεισιώτου τελικά στη θέση Κωνσταντίνου για πειθαρχικές Κατσουνωτού-Δεν κατηγορήθηκε για κατάχρηση εξουσίας αλλά για ανάρμοστη συμπεριφορά
Καταζητείται ο 40χρονος Όμηρος για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες πράξεις (pic)
Συνελήφθη βαρυποινίτης και άλλοι τέσσερις για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες πράξεις-Καταζητείται άλλος ένας
Οδηγός ετών 13,5 έκοβε βόλτες με όχημα χωρίς πινακίδες-Συνοδηγός η αδερφή του με βρέφος στην αγκαλιά της
Πρώτα στήριξη των υφιστάμενων στεγών για απεξάρτηση αποφυλακισθέντων και μετά δημιουργία νέων
Καταζητεί την 37χρονη Νάταλυ Τζιαπούρα η Αστυνομία (pic)
Κατασχέθηκαν πάνω από 6.000 προϊόντα μαϊμού από κατάστημα στην Πάφο
Τριανταφυλλίδης: Ενημερώθηκα από τα ΜΜΕ και ακόμα όχι η πελάτισσα μου, ζητούμε επίσημη ενημέρωση