Τέλος του χρόνου βγαίνει το τουρκικό γεωτρύπανο στην Μεσόγειο

Οι εργασίες για έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου θα γίνουν με αποφασιστικότητα και στη Μεσόγειο, όχι μόνο στη Μαύρη Θάλασσα, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας Μπεράτ Αλμπαϊράκ.
 
Ο Τούρκος Υπουργός, σε δηλώσεις του στο Χαμπέρτουρκ, είπε ότι στις έρευνες χρησιμοποιούνται διαφορετικές τεχνικές. Όπως είπε, η Τουρκία θα έχει το δικό της γεωτρύπανο και τελικά είναι δυνατόν οι εργασίες να γίνουν με επιτυχία.
 
Ανέφερε ακόμα ότι οι έρευνες θα εντατικοποιηθούν και αν χρειαστεί θα κάνουν γεωτρήσεις με άλλες χώρες ή και μόνοι τους. “Θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί στις έρευνες και τις γεωτρήσεις”, σημείωσε.
 
Ο Τούρκος Υπουργός επανέλαβε ότι το τελευταίο τετράμηνο της χρονιάς θα χρησιμοποιήσουν το δικό τους γεωτρύπανο. “Θα δοκιμάσουμε την τύχη μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε αυτό”, είπε.

Δειτε Επισης

Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες ο ύποπτος για την υπόθεση της Μαντλίν
Επιπλέον τρία δισεκατομμύρια για εφαρμογή του Συμφώνου για Μετανάστευση ανακοίνωσε η Κομισιόν
Ειδικό Δικαστήριο για τη ρωσική εισβολή δημιουργούν Ουκρανία και Συμβούλιο της Ευρώπης
Οι Χούθι εκτόξευσαν πύραυλο εναντίον του αεροδρομίου του Τελ Αβίβ
ΗΠΑ και ΕΕ έχουν έτοιμη πρόταση εκεχειρίας 30 ημερών στην Ουκρανία-Αν απορριφθεί, νέες κυρώσεις στη Ρωσία
Το ΡΚΚ διοργάνωσε συνέδριο για την αυτοδιάλυσή του
Στις 18 Μαΐου η λειτουργία για την εκθρόνιση του πάπα Λέοντα του ΙΔ'
Οι κινήσεις που έφεραν τη μεγάλη ανατροπή πίσω από την εκλογή του νέου Πάπα- Πώς «έφαγε» τον Ιταλό Παρολίν
Τι μισθό παίρνει ο Πάπας-Πόσο θα αμείβεται ο Λέων ΙΔ'
Ο Τραμπ ρίχνει τους δασμούς για την Κίνα στο 80% που του «φαίνεται σωστό»