Εξιχνιάστηκε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών μέσω διαδικτύου στην Ελλάδα

Ηρωίνη, χασίς και όλων των ειδών τα ναρκωτικά, καθώς και φαρμακευτικά σκευάσματα, πωλούσαν τέσσερα άγνωστα άτομα μέσω γνωστής ιστοσελίδας αγοραπωλησιών στο διαδίκτυο στην Ελλάδα.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Σύμφωνα με την καταγγελία, υπήρχαν αγγελίες στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα, στις οποίες πωλούνταν πλήθος φαρμακευτικών σκευασμάτων που περιέχουν ουσίες υπαγόμενες στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά, καθώς και άλλα απαγορευμένα προϊόντα. Από την έρευνα της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διαπιστώθηκε ότι στην επίμαχη ιστοσελίδα υπήρχαν συνολικά έξι αγγελίες πώλησης παράνομων φαρμακευτικών σκευασμάτων άγνωστης προέλευσης, καθώς και ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνη, κάνναβη, MDMA, LSD, λοιπά ναρκωτικά χάπια κ.ά.).

Η αστυνομία ενημέρωσε τους διαχειριστές της ιστοσελίδας, οι οποίοι είχαν άγνοια και κατέβασαν αμέσως τις αγγελίες, ενώ από την έρευνα προέκυψε η εμπλοκή τουλάχιστον τεσσάρων ατόμων που βρίσκονται σε χώρα του εξωτερικού. Για τη διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητάς τους απεστάλη σχετικό αίτημα, μέσω της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, προς τις αρμόδιες αλλοδαπές Αρχές.

Ταυτόχρονα, σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Δειτε Επισης

Αποφυλάκιση Κασιδιάρη προτείνει η Εισαγγελέας Εφετών
Νέα αποκάλυψη για τους θανάτους των βρεφών στην Αμαλιάδα-Εύρημα δείχνει ασφυξία
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναλαμβάνω το βάρος της ευθύνης στο όνομα όσων κυβέρνησαν και δεν άλλαξαν το κράτος
Ενοχή για τους επτά προτείνει η Εισαγγελέας στην πρώτη δίκη για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
Σε ειδικό θάλαμο η γιατρός με αιμορραγικό πυρετό στο νοσοκομείο της Λάρισας
Σε κρίσιμη κατάσταση 35χρονος που μαχαιρώθηκε σε πανηγύρι της Μυτιλήνης
Έδωσε πληροφορίες σε Γεραπετρίτη με εκκλησίες που είναι στόχοι του ISIS oΠατριάρχης Θεόφιλος
Σήμερα η πρόταση της ευρωπαίας Εισαγγελέως για τους «7» στο Εφετείο της Αθήνας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Πάλεψα με τα ρεύματα και έφτασα με δυσκολία, λέει ο αστυνομικός που έσωσε μητέρα και κόρη που παρασύρθηκαν με φουσκωτό στην Εύβοια
Αγωνία για κωπηλάτη που αγνοείται στη θάλασσα στην Κρήτη–Σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας