Το παιχνίδι της μοίρας! Συνάδελφος του ο οδηγός που παρέσυρε στον θάνατο τον στρατιωτικό στη Δεκέλεια

Στη Βρετανία συνελήφθη ο ύποπτος για το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στις Βρετανικές Βάσεις Δεκέλειας και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του Βρετανού δεκανέα John Fernandez.  
 
Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι ο ύποπτος είναι Βρετανός στρατιωτικός, ηλικίας 31 χρόνων, ο οποίος υπηρετούσε στην ίδια μονάδα με τον νεκρό δεκανέα.
 
Ο ύποπτος συνελήφθη στη Βρετανία από τη στρατιωτική αστυνομία ύστερα από πληροφορίες που οδήγησαν στα ίχνη του.   Η σύλληψη του στρατιωτικού έγινε κατορθωτή ύστερα από την εξέταση στοιχείων από τη σκηνή του τροχαίου, δηλαδή 100 περίπου μέτρα μετά το πρατήριο καυσίμων στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας.  
 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του ΚΥΠΕ, την πληροφορία για ενδεχόμενη εμπλοκή του 31χρονου στο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα και την εγκατάλειψη σκηνής φέρεται να έδωσαν στην Αστυνομία μέλη της οικογένειας του, στους οποίους εκμυστηρεύτηκε τα τραγικά γεγονότα.
 
Εν τω  μεταξύ το αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο θανατηφόρο δυστύχημα, ένα Reanault Clio, εντοπίστηκε σε χώρο στάθμευσης συγκροτήματος διαμερισμάτων στην Ορόκλινη.
 
Το αυτοκίνητο έχει παραληφθεί από την Αστυνομία των Βάσεων Δεκέλειας προκειμένου να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες επιστημονικές εξετάσεις. Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος δεκανέας, John Fernandez, σκοτώθηκε σε  αυτοκινητιστικό δυστύχημα λίγο μετά τις 20.30 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στις Βρετανικές Βάσεις Δεκέλειας, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, ενώ περπατούσε μαζί με άλλο στρατιώτη στην άκρη του δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας.  
 
Ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε εγκαταλείψει τη σκηνή αφήνοντας τον άτυχο στρατιώτη αιμόφυρτο στο έδαφος.   Η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας είχε ζητήσει τη συνδρομή της Κυπριακής Αστυνομίας για εντοπισμό του ύποπτου αυτοκινήτου, ενώ είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προς εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού. ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Κρυμμένες κούτες με τσιγάρα και καπνό εντόπισε το Τμήμα Τελωνείων
Κακής ποιότητας το απολυτήριο Γιαννάκη-Δεν ξεκαθάρισε από το γραφολογικό έλεγχο αν ήταν πλαστό
Συνεχίστηκε η αντεξέταση της Γερμανίδας που συνελήφθη για σφετερισμό-Αναφέρθηκε στη συζήτηση της με τον Γεάδη
Διερευνάται και δεύτερη υπόθεση βομβιστικής επίθεσης εναντίον των ανηλίκων στη Λεμεσό
Απολογείται η Toyota για τα λανθασμένα sms λόγω ΤAKATA-«Η βάση δεδομένων παραχωρήθηκε από το ΤΟΜ»
Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός πίσω από τη φωτιά σε όχημα σε πολυκατοικία στη Λεμεσό (pics)
Κατήγγειλε πολιτική δίωξη και σκευωρία μετά την κατάθεσή του στην Αστυνομία ο Οδυσσέας, θα ζητήσει προστασία από ΕΔΑΔ
Καταζητεί δύο πρόσωπα για κλοπή στο Παραλίμνι η Αστυνομία (pics)
Η νεκροτομή θα δώσει απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός
Μη παραδοχή απάντησαν Τάττης και Καραχάν-Στις 22 Οκτωβρίου η συνέχεια