«Δεν μας ενδιαφέρει η ποινή της Έφης» - H πρώτη αντίδραση του πατέρα του Αιμίλιου

«Δεν μας ενδιέφερε η ποινή που επέβαλε σήμερα το Δικαστήριο στην Έφη Ηροδότου» τονίζει μέσω ανάρτησης του στο facebook ο πατέρας του άτυχου Αιμίλιου, Πάμπος Ιωάννου στην πρώτη αντίδραση της οικογένειας μετά την ανακοίνωση ποινής δύο χρόνων στην Έφη Ηροδότου που ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.
 
Ο Πάμπος Ιωάννου καλεί τον κόσμο να δείξει κατανόηση και να μην σχολιάζει την ποινή που επιβλήθηκε στην Έφη Ηροδότου αλλά ο καθένας ξεχωριστά να σκεφτεί «τις συνέπειες των πράξεων μας οι οποίες θα μας ακολουθούν όσος χρόνος κι αν περάσει».
 
 
«Ο πόνος της απώλειας του Αιμίλιου είναι αβάσταχτος και δεν λέει να κοπάσει όμως η οικογένεια του Αιμίλιου είναι αποφασισμένη να σταθεί με αξιοπρέπεια, πως έκανε άλλωστε όλα αυτά το χρόνια», σημειώνει ο κύριος Ιωάννου.  
 
Διαβάστε ολόκληρο το μήνυμα του Παμπου Ιωάννου
 
Σήμερα μίλησε η δικαιοσύνη με την απόφασή της να επιβάλει 2 χρόνια φυλάκισης στη Έφη Ηροδότου, το άτομο που πριν 10 περίπου χρόνια παρέσυρε στο θάνατο τον Αιμίλιο μας. Ήταν μια άτυχη στιγμή που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα μας, είτε εμείς να παρασύρουμε κάποιο είτε κάποιος να παρασύρει εμάς, κανένας μας δεν μπορεί να είναι βέβαιος για τον εαυτό του τι θα του συμβεί και πότε. Στον Αιμίλιο έτυχε εκείνες τις 27 του Δεκέμβρη το 2007. Πονάει πολύ ο χαμός του, πονάει τόσο που ο πόνος φτάνει στο μεδούλι και αυτός ο πόνος δεν λέει να κοπάσει, όμως φίλοι, όσο μεγάλος και να είναι ο πόνος άλλο τόσο μεγάλη είναι η θέλησή μας να σταθούμε με όση αξιοπρέπεια μας περιβάλει απέναντι στη σημερινή απόφαση, μιαν απόφαση που συνειδητά δεν θελήσαμε να ακούσουμε ζωντανά, δεν θελήσαμε να παρευρεθούμε στην αίθουσα του δικαστηρίου σήμερα γιατί δεν μας ενδιέφερε η όποια ποινή θα επιβαλλόταν στην Έφη, ούτε και είχαμε σκοπό να αντιδράσουμε με γιουχαΐσματα ή αλαλαγμούς χαράς. Εμάς στόχος μας και σκοπός μας ήταν να φανεί πέρα για πέρα η αλήθεια, μια αλήθεια που γνωρίζαμε χρόνια τώρα αλλά σύμφωνα με τη Δικαστή τότε το 2009 στη πρώτη δίκη ανάφερε στην απόφασή της « σε αυτή τη δίκη δεν έχει λάμψει η αλήθεια».και να που τώρα έλαμψε η αλήθεια.
Σήμερα παρακαλούμε το κόσμο να δείξει τη δική του κατανόηση και να μην σχολιάζει τη ποινή που επέβαλε το Δικαστήριο, σήμερα πρέπει όλοι μας να σκεφτούμε ότι οι πράξεις μας δεν σταματούν να μας ακολουθούν με τις συνέπειες που επιφέρουν όσος χρόνος και αν περάσει.
Είμαστε σίγουροι ότι όλοι εσείς που με το δικό σας τρόπο τόσα χρόνια είσαστε δίπλα μας δίνοντας μας κουράγιο θα συμφωνήσετε μαζί μας στην επιθυμία μας αυτή.

 

Δειτε Επισης

Νέα αναβολή στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του Πολυκάρπου
Μεταφέρθηκε στο λιμάνι Λάρνακας το πλοιάριο με τους 37 μετανάστες από τη Συρία-Εντοπίστηκε και δεύτερο
Αστυνομικός στη Λεμεσό έκανε σήμα σε οδηγό να σταματήσει και τον παρέσυρε με το όχημα του
Ένα σκάφος με 37 μετανάστες εντοπίστηκε ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο-Αναμένεται και δεύτερο
Θύματα ενδοοικογενειακής βίας υποχρεώνονται να δίνουν τα παιδιά στον θύτη με διάταγμα Δικαστηρίου
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιστροφές παράτυπων μεταναστών-Πρώτη στην ΕΕ η Κύπρος
Νέα απάτη μέσω μηνυμάτων-«Μπορείτε να κερδίσετε εύκολα χρήματα»
Δεκαεννιά γυναικοκτονίες τα τελευταία τέσσερα χρόνια-Τα χαρακτηριστικά των εγκλημάτων στην Κύπρο
Σε ετοιμότητα και η Κύπρος λόγω της έκρυθμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή-«Λαμβάνονται μέτρα»
Πρόστιμο €2.000 σε άνδρα για παγίδευση πουλιών στην Άχνα