Τους ηρωικούς νεκρούς της στο Μαρί τίμησε η Λάρνακα

Τα ετήσια μνημόσυνα των ηρώων που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος κατά την έκρηξη της 11ης Ιουλίου 2011, στη Βάση Ευάγγελος Φλωράκης τελέστηκαν σήμερα.

Το ετήσιο μνημόσυνο του Λοχία Σπύρου Τταντή  τελέστηκε  στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Βαρνάβα στις Καμάρες και εκ μέρους της κυβέρνησης παρέστη ο Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου.

Το   μνημόσυνο του Λοχία Βασίλη Κρόκου  τελέστηκε στον Ιερό Ναό  Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στη Λάρνακα και εκ μέρους της κυβέρνησης παρέστη ο Επίτροπος Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα και Θέματα Αποδήμων Φώτης Φωτίου.

Το  μνημόσυνο του Πλοιάρχου Λάμπρου Λάμπρου  τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Κυριάκου στο Κίτι και εκ μέρους της κυβέρνησης παρέστη  ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Θεοδόσης Τσιόλας.

Το  μνημόσυνο του Λοχία Γιώργου Γιακουμή  τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ελεούσας, στο Κιβισίλι και εκ μέρους της κυβέρνησης παρέστη  ο Επίτροπος Εθελοντισμού και μη Κυβερνητικών Οργανώσεων Γιάννης Γιαννάκη.  

Το μνημόσυνο του Λοχία Παναγιώτη Θεοφίλου  τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου Αλαμάνου στην Ορμήδεια και εκ μέρους της κυβέρνησης παρέστη ο Υφυπουργός παρά το Προέδρω Βασίλης Πάλμας
.
Το μνημόσυνο του Υπαστυνόμου Ανδρέα Παπαδοπούλου  τελέστηκε στον  Ιερός Ναός Αγίου Σάββα στα Λειβάδια και εκ μέρους της κυβέρνησης παρέστη ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών  Κύπρος Κυπριανού.

Το  μνημόσυνο του Λοχία Αδάμου Αδάμου τελέστηκε στον  Ιερό Ναό του Αγίου Επιφανίου στο Αλεθρικό και εκ μέρους της κυβέρνησης παρέστη η Επίτροπος Ισότητας των Φύλων Ιωσιφίνα Αντωνίου.

Στη μνήμην των 13 ηρώων της φονικής έκρηξης των 98 εμπορευματοκιβωτίων  πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ μουσική εκδήλωση στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας». Στην εκδήλωση απηύθυνε  χαιρετισμό ο  Υπουργός Άμυνας Χριστόφορος Φωκαΐδης.

Την προσεχή Τρίτη στις 8:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί τρισάγιο στο εκκλησάκι που ανεγέρθηκε στο χώρο της έκρηξης στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, στην παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν 1,5 εκ. ευρώ
Κ. Καδής: Οι πόλεις-λιμάνια να γίνουν κέντρα βιωσιμότητας
Η Βουλή είναι υπέρ της αποδοχής της διαφορετικότητας, λέει ο Προεδρεύων της
Η ανάγκη επένδυσης στη νοσηλευτική φροντίδα τονίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής
Διπλάσια από μέσο όρο ΕΕ η αύξηση εκπομπών αερίων θερμοκηπίου από οικονομία στην Κύπρο
Ζητά κατασκευή μονάδας αφαλάτωσης στα Πότιμα ο Δήμαρχος Ακάμα-Η απάντηση του Υπ. Γεωργίας
Η Βουλή ψήφισε νόμο που θεσμοθετεί διάλογο διοικητικών υπηρεσιών με εποπτική αρχή
Ηλεκτρονικά διαθέσιμη η ύλη για εξετάσεις διορισίμων
Αυξήθηκε το 2024 το βάρος του φορτίου που μεταφέρθηκε οδικώς
Πράσινο Βουλής για αποκεντρωμένη διοίκηση σε δημόσια νοσηλευτήρια-Πυρά κατά Κυβέρνησης για ανάληψη ευθυνών