Ανηφορίζει πάλι ο υδράργυρος

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά το απόγευµα νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά µέχρι δυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα παράλια και στους 30 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά δυνατό να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Κυριακή, τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Κυριακή, αλλά από τη ∆ευτέρα θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν 1,5 εκ. ευρώ
Κ. Καδής: Οι πόλεις-λιμάνια να γίνουν κέντρα βιωσιμότητας
Η Βουλή είναι υπέρ της αποδοχής της διαφορετικότητας, λέει ο Προεδρεύων της
Η ανάγκη επένδυσης στη νοσηλευτική φροντίδα τονίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής
Διπλάσια από μέσο όρο ΕΕ η αύξηση εκπομπών αερίων θερμοκηπίου από οικονομία στην Κύπρο
Ζητά κατασκευή μονάδας αφαλάτωσης στα Πότιμα ο Δήμαρχος Ακάμα-Η απάντηση του Υπ. Γεωργίας
Η Βουλή ψήφισε νόμο που θεσμοθετεί διάλογο διοικητικών υπηρεσιών με εποπτική αρχή
Ηλεκτρονικά διαθέσιμη η ύλη για εξετάσεις διορισίμων
Αυξήθηκε το 2024 το βάρος του φορτίου που μεταφέρθηκε οδικώς
Πράσινο Βουλής για αποκεντρωμένη διοίκηση σε δημόσια νοσηλευτήρια-Πυρά κατά Κυβέρνησης για ανάληψη ευθυνών