Έκλεψε πορτοφόλι με 1000 ευρώ από αυτοκίνητο στην Πάφο

Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 40χρονος κάτοικος Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής.

Εναντίον του 40χρονου, προέκυψε μαρτυρία κατά τη διάρκεια των ερευνών για υπόθεση κλοπής από αυτοκίνητο, που διαπράχθηκε μεταξύ των ωρών 12.30μ.μ. και 3.40μ.μ. της 28ης Ιουνίου 2017.

Σύμφωνα με την καταγγελία, κατά τον πιο πάνω χρόνο, άγνωστοι έκλεψαν από αυτοκίνητο 57χρονου, το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των €1015 περίπου.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο και κλειδωμένο, σε χώρο στάθμευσης ξενοδοχείου στην Πάφο, ενώ το πορτοφόλι, βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού και ήταν καλυμμένο με πετσέτα.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Χαμηλές προσδοκίες Στεφάνου για την συνάντηση στη Νέα Υόρκη-«Να προσέλθουμε με καλή θέληση»
Στο κελίο για έξι μέρες ο 38χρονος για την απόπειρα εμπρησμού στη Λάρνακα
Άφησε ανοιχτό παράθυρο για ποινική κατά πρώην υπουργού και Γ.Δ του Μεταφορών η Ερευνητική-Φόντο η εγκύκλιος του 2017
Επίθεση σε Κυβέρνηση Αναστασιάδη και ΔΗΣΥ από ΑΚΕΛ για το πόρισμα των ΤΑΚΑΤΑ-«Η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο»
Διαβήματα Προέδρου για την δίωξη Σενέρ Λεβέντ-Καλεί τους θεσμούς της ΕΕ να σταματήσουν την Τουρκία
Νύφες ετών έξι... Κορίτσια αναγκάζονται να παντρευτούν πριν πάνε σχολείο στην Υεμένη-Η τραγική ιστορία της Γκάντα
Απογοήτευση ΥΠΕΞ για τις ίσες αποστάσεις ΗΕ στις εκθέσεις-Καλωσορίζει τη δέσμευση ΓΓ για επανέναρξη των συνομιλιών
Απολογείται την Κυριακή η Μουτζούκου-Πιθανόν θα εμπλέξει και άλλα άτομα στον θάνατο του Παναγιωτάκη
Βλέπει άνοιγμα νέας σελίδας για την Τουρκία με τον αφοπλισμό του PKK ο Ερντογάν
Όταν το ΤΑΕ (Ε) του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας δεν διαβάζει Ποινική Δικονομία (Κεφ.155)