Iσλαμιστές αποκεφάλισαν εννέα άντρες στην Κένυα

Οι ισλαμιστές αντάρτες αποκεφάλισαν εννέα άντρες στην παραθαλάσσια περιοχή Λαμού της Κένυας.

Νωρίτερα σήμερα, έγινε γνωστό ότι αρχές στην Κένυα εκφράζουν φόβους για τουλάχιστον 10 νεκρούς, μετά την επίθεση που φέρονται να έκαναν σήμερα τα ξημερώματα αντάρτες της οργάνωσης Αλ-Σαμπάμπ κατά ενός χωριού στην παραθαλάσσια περιοχή Λαμού.

Ο τοπικός αστυνομικός διοικητής Ακέλο Οντχιάμπο επιβεβαίωσε την επίθεση στο χωριό Τζίμα τονίζοντας ότι οι αντάρτες πυροβόλησαν κι έσφαξαν τους χωρικούς.

"Έχουμε στείλει ενισχύσεις στην περιοχή, καθώς διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό των ανταρτών," δήλωσε ο αστυνομικός διοικητής, χωρίς να διευκρινίσει τον αριθμό των θυμάτων.

Η επίθεση αυτή έγινε πριν συμπληρωθεί μία εβδομάδα από την εκτέλεση τριών αστυνομικών από τους αντάρτες στην ίδια περιοχή, κατά την επιδρομή τους, σε στρατόπεδο της αστυνομίας.

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Για τρίτη μέρα εκτός ελέγχου η πυρκαγιά στη Σμύρνη-Κάηκαν σπίτια
Πάνω από 100 νεκροί στη Γάζα παρά τις εκκλήσεις για κατάπαυση πυρός-«Ανθρώπινα μέλη σκορπισμένα παντού»
Ο Τραμπ αίρει τις κυρώσεις στη Συρία με προεδρικό διάταγμα-Εξαιρούνται Άσαντ και στενοί συνεργάτες
Ξανά εναντίον του Τραμπ ο Μασκ-Κάνει λόγο για παράλογες δαπάνες
ΒΙΝΤΕΟ: Επίθεση με ρουκέτες σε στρατιωτική αεροπορική βάση στο Ιράκ
ΒΙΝΤΕΟ: Συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι σατιρικού περιοδικού στην Τουρκία που δημοσίευσε σκίτσο του Μωάμεθ
Στον Λευκό Οίκο στις 7 Ιουλίου ο Νετανιάχου ως προσκεκλημένος του Τραμπ
Το Ιράν αποκλείει άμεση επανέναρξη των διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ
Λύθηκε υπόθεση βιασμού και φόνου 57 χρόνια μετά στη Βρετανία-Ένοχος ένας 92χρονος
Να σταματήσει ο πόλεμος στη Γάζα ζητά η αντιπολίτευση στο Ισραήλ-Στους 58 οι νεκροί από νέες επιθέσεις