Ανεγκέφαλοι κατέστρεψαν ράμπα αναπήρων στη θάλασσα της Λεμεσού

Για μια ακόμη φορά, η ράμπα για τους λουόμενους με αναπηρικά προβλήματα, που βρίσκεται εγκατεστημένη στην Ακτή Ολυμπίων στη Λεμεσό, γίνεται στόχος βανδάλων.
 
Απαράδεκτο χαρακτηρίζουν το γεγονός, κολυμβητές της περιοχής, αλλά κι ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης, για όσους νυχτοβάτες, είτε απερίσκεπτα, είτε κακόβουλα, προβαίνουν σ’ αυτού του είδους τους βανδαλισμούς. Στο παρελθόν η ράμπα είχε υποστεί σοβαρές ζημιές, από ανεύθυνα άτομα, που έκαναν χρήση της τη νύχτα.
 
Μετά την φθορά που έχει υποστεί η ράμπα το περασμένο Σάββατο, στο μεσοδιάστημα δηλώνει ο Δήμαρχος, έγιναν οι απαραίτητες επιδιορθώσεις και σήμερα παραδίδεται επιδιορθωμένη στα άτομα που την χρησιμοποιούν.   Ζημιές έχουν υποστεί στην παραλιακή Επίχωση της Λεμεσού και κάποια παιχνίδια που είχαν εγκατασταθεί για αποκλειστική χρήση από παιδιά με ειδικές ανάγκες.
 
Ευθύνη για την κατάσταση αυτή φέρουν κάποιοι γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να κάνουν χρήση αυτών των παιχνιδιών που απευθύνονται μόνο στους συνομηλίκους τους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.  

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 10,2 εκατ. ευρώ
Εκατοντάδες πολίτες σε διαμαρτυρία έξω από τη Νομική-Κατηγόρησε τον Αγγελίδη για αλαζονεία και ζήτησε παραίτηση η ΠΟΓΟ
Δεν μπορεί να αξιοποιηθεί το νερό της λίμνης Μεμί για άρδευση-«Δεν μπορούν να δοθούν άλλες ποσότητες»
Ανοικτή επιστολή μοναχών της Μονής Αββακούμ με πυρά προς τον Μητροπολίτη Ταμασού-Καταγγέλλουν παράνομη εισβολή
ΤΟΜ: Εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά οι διαθέσιμες χορηγίες για ηλεκτροκίνηση
Εντός των ημερών το πόρισμα της πειθαρχικής εναντίον του Εκτελεστικού Διευθυντή Λάρνακας-Αμμοχώστου
Ανησυχία βουλευτών για τις συνθήκες διαβίωσης σε δομές φροντίδας
Ενίσχυση συνεργασίας Κύπρου-Ισραήλ σε θέματα μεταφορών συζήτησαν Βαφεάδης με Ρέγκεβ
Ανέγερση νέων σχολείων και κλιματιστικά, οι στόχοι της Σχολικής Εφορείας Λάρνακας
Υποβλήθηκαν 2.841 αιτήσεις στο πλαίσιο του σχεδίου Πολεοδομικής Αμνηστίας