Κέρκυρα: Παιχνίδι ζεύγους τουριστών κατέληξε σε αποκεφαλισμό

Η μη τήρηση κανόνων ασφαλείας όταν ενοικιάζεται ένα ταχύπλοο, φαίνεται πως είναι η αιτία της οικογενειακής τραγωδίας στην Κέρκυρα. Το ζευγάρι Ελβετών είχε έρθει για διακοπές στην Κέρκυρα και τίποτα δεν προμήνυε το θάνατο του 28χρονου.  
 
Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι είχε βγάλει το ταχύπλοο σκάφος που είχε νοικιάσει στα ανοιχτά και περιεργαζόταν τα χειριστήρια, όταν συνέβη το κακό. Σε καμία περίπτωση η σύντροφος το άτυχου 28χρονου δεν φανταζόταν πως τα γέλια και τα παιχνίδια πάνω στο σκάφος θα μετατρέπονταν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σε ουρλιαχτά. Όπως όλα δείχνουν, όλα ξεκίνησαν όταν η σύντροφος του 28χρονου που βρισκόταν στο πηδάλιο άνοιξε τον μοχλό ταχύτητας απότομα, με αποτέλεσμα ο άτυχος νέος που βρισκόταν στο πίσω μέρος του σκάφους να πέσει στη θάλασσα όταν το ταχύπλοο επιτάχυνε. Τότε ήταν που η προπέλα του σκάφους τον τραυμάτισε θανάσιμα στο κεφάλι.
 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κοπέλα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και ακόμα  δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς μέσα σε μία στιγμή άλλαξε όλη της η ζωή. Δεν  μπορεί να πιστέψει ότι ο σύντροφός της  είναι νεκρός. Αυτή τη στιγμή περιμένει  να έρθει δικηγόρος και μεταφραστής για να μπορέσει να δώσει κατάθεση στο λιμενικό.
 
Το λιμεναρχείο Κέρκυρας δηλώνει πως όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ατύχημα  και οι έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας συνεχίζονται. Ο 28χρονος αφού περισυνελέγη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.
 
Πηγή: protothema

Δειτε Επισης

Ισόβια και επιπλέον 19 χρόνια η ποινή στον 19χρονο για τον θάνατο του Λυγγερίδη
«Σκοτεινό» το παρελθόν του πατροκτόνου της Αμφιλοχίας-Είχε αποταχθεί από την ΕΛΑΣ για υπόθεση βιασμού
Φιντάν: Η Τουρκία δεν θα θέσει ποτέ σε κίνδυνο τα συμφέροντά της σε αν. Μεσόγειο-Αιγαίο
Ομόφωνα ένοχος ο 19χρονος για τη δολοφονία του αστυνομικού Λυγγερίδη
Πρώην αστυνομικός δολοφόνησε τον 95χρονο πατέρα του στην Αμφιλοχία
Εξαρθρώθηκαν εγκληματικές οργανώσεις που εξαπατούσαν πολίτες στην Κύπρο και την Ελλάδα
Στον Εισαγγελέα ο φοιτητής που χαστούκισε την υπεύθυνη κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου
Μόλις 35 βουλευτές ενημερώθηκαν για τη δικογραφία για τα Τέμπη
Αιματηρό επεισόδιο στη Ρόδο-Τραπέζια, γροθιές και απειλές με μαχαίρι σε νυχτερινό κέντρο -
Ισόβια και πολυετείς ποινές κάθειρξης για τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του επτάχρονου στο Ζεφύρι