Πολύ αισιόδοξος για την έκβαση της πορείας υποψηφιότητάς του δηλώνει ο Μαλάς

Κληθείς ο προτεινόμενος από το ΑΚΕΛ για την προεδρία της Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς, να αναφέρει πως βλέπει τις πρώτες μέρες της πορείας του ως υποψήφιος πρόεδρος, είπε ότι «κάναμε ένα καλό ξεκίνημα,  στηριζόμενοι κυρίως στην αξιοπιστία σε αυτό που λέγαμε και στο παρελθόν».
 
 Σε δηλώσεις του μετά από το τρισάγιο στον τάφο του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στο Θρονί, ο κ. Μαλάς έστειλε το μήνυμα ότι είναι “πάρα πολύ αισιόδοξοι για την έκβαση αυτής της πορείας”, όμως, πρόσθεσε, “δεν περισσεύει κανένας”.  
 
«Ναι, οι μετρήσεις έχουν δείξει μία τάση αλλά χωρίς αυταρέσκεια, χωρίς επανάπαυση θα πρέπει να αγωνιστούμε να απαλλαγεί ο τόπος όχι μόνο από την παρούσα διακυβέρνηση, αλλά και από την κουλτούρα εσωστρέφειας η οποία χαρακτηρίζει τον κυπριακό λαό τα τελευταία χρόνια και την πολιτική του», ανέφερε.  
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Στις φλόγες διαμέρισμα στη Λακατάμια-Στο σημείο η Πυροσβεστική Υπηρεσία
«Με μαχαίρωσε ο πατέρας μου», φώναζε ο 45χρονος γιος αφού χτυπήθηκε από τον 71χρονο
Ζελενσκι: Θα πάω την Πέμπτη στην Τουρκία, περιμένουμε πλήρη και γενική κατάπαυση πυρός
ΒΒC: O Πούτιν ίσως ζήτησε απευθείας συνομιλίες με την Ουκρανία για να διασπάσει το μέτωπο ΗΠΑ και Ευρώπης
Επίσκεψη Προέδρου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας-«Αποτελεί πρότυπο νοσηλευτικού ιδρύματος»
Έτοιμος να στηρίξει την υποψηφιότητα Αναστασίου ο Χαννίδης-Θέτει ως προϋπόθεση την αποκατάσταση διαγραφέντων
«Στόχος είναι να φέρουμε τη νεολαία της Κύπρου πιο κοντά»
Υπ. Άμυνας: Μένουμε στρατευμένοι στον αγώνα για ελευθερία
Με μία μαχαιριά σκότωσε τον γιο του ο 71χρονος-«Πάλευε να τον σώσει από τα ναρκωτικά»
Σκέψεις για τριπλή απόσυρση στην ΕΔΕΚ-Το παρασκήνιο των διαβουλεύσεων με τον Νίκο Αναστασίου