“Έχω έναν βόα κολλημένο στο πρόσωπό μου!», φώναζε απεγνωσμένα γυναίκα στις ΗΠΑ (vid)

“Έχω έναν βόα κολλημένο στο πρόσωπό μου!»: με αυτήν την φράση μια σαραντάχρονη γυναίκα από το Οχαίο των ΗΠΑ περιέγραψε στους πυροσβέστες του Σέφιλντ Λέικ το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Κι εκείνοι, λίγο μετά, αναγκάστηκαν να αποκεφαλίσουν το ερπετό προκειμένου να καταφέρουν να απελευθερώσουν την ιδιοκτήτριά του.
 
Παθιασμένη με τα φίδια, η 45χρονη γυναίκα κάλεσε το τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης στις ΗΠΑ, το 911, για να απευθύνει απεγνωσμένη έκκληση προς τις αρχές να τη σώσουν. Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη, σύμφωνα με τοπικά αμερικανικά ΜΜΕ.
 
«Δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο» ξέφυγε από την τηλεφωνήτρια αφού η γυναίκα της εξήγησε την κατάσταση, με τρομοκρατημένη φωνή, όπως ακούγεται στην καταγραφή της κλήσης, την οποία έδωσε στη δημοσιότητα η εφημερίδα The Chronicle Telegram.
 
Το θύμα αφηγήθηκε ότι ο βόας, με μήκος περίπου 1,60 μέτρα, της δάγκωνε τη μύτη, εκείνη είχε πέσει στο πάτωμα και υπήρχαν «παντού αίματα». Μια ημέρα πριν η ίδια τον είχε «διασώσει» και είχε συνολικά 11 ερπετά, εκ των οποίων 9 πύθωνες.
 
«Μην κινείστε, κυρία» της απαντά η τηλεφωνήτρια. «Δεν μπορώ!» ανταποκρίνεται εκείνη. «Φοβάμαι. Μου έχει αρπάξει τη μύτη και με σφίγγει!».
 
Στο ηχητικό ντοκουμέντο ακούγονται από μακριά οι σειρήνες των πυροσβεστικών, που έφθασαν στο σημείο σε λιγότερο από 4 λεπτά. Μην μπορώντας να κάνουν το ερπετό να χαλαρώσει το σφίξιμό του, οι υπηρεσίες διάσωσης αναγκάστηκαν να το αποκεφαλίσουν χρησιμοποιώντας ένα σουγιά, εξήγησε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Σέφιλντ Λέικ, Τιμ Καρντ, στην Chronicle Telegram. Η γυναίκα νοσηλεύεται, η υγεία της ωστόσο δεν διατρέχει κίνδυνο, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Fox 8 Cleveland.
 

 

 

 

Δειτε Επισης

Κρεμλίνο: Θα εξετάσουμε την πρόταση για εκεχειρία 30 ημερών στην Ουκρανία, αλλά έχουμε τη δική μας θέση
Το Kονκλάβιο εκ των έσω-Καρδινάλιος αποκαλύπτει τι συνέβαινε στην ψηφοφορία για τον Πάπα
Η Ινδία κατηγορεί το Πακιστάν ότι παραβίασε την εκεχειρία–Εκρήξεις ακούγονται στη Σριναγκάρ
Έσωσαν φοιτητή από το Φούτζι δύο φορές σε τέσσερις μέρες-Τη δεύτερη επειδή επέστρεψε για το... κινητό του
Ο Τραμπ ανακοίνωσε εκεχειρία Ινδίας και Πακιστάν-«Αποφάσισαν πλήρη και άμεση κατάπαυση του πυρός»
Αντίποινα και 13 νεκροί από επιθέσεις ανάμεσα σε Ινδία και Πακιστάν-Στα θύματα και ένα παιδί
Απόπειρα δολοφονίας του με αρσενικό αποκάλυψε ο Τούρκος ΥΠΕΞ
Μακρόν και Μερτς προειδοποιούν τη Ρωσία από το Κίεβο-«Θα υπάρξουν σκληρές κυρώσεις»
ΒΙΝΤΕΟ: Τοξικό νέφος χλωρίου στην Καταλονία–Έκκληση σε πάνω από 160.000 κατοίκους να μείνουν στο σπίτι
Ο Μακρόν ζήτησε τη διεξαγωγή άμεσων συνομιλιών μεταξύ Κιέβου και Μόσχας