Πώς θα φτιάξετε το πιο υγιεινό καλοκαιρινό σορμπέ από καρπούζι!

Δείτε πώς θα φτιάξετε σορμπέ καρπούζι:

-Επιλέξτε το καλύτερο μέρος του καρπουζιού, αφαιρέστε τα κουκούτσια και κόψτε το σε κύβους

-Τοποθετήστε τους κύβους σε μία στρώση (σε κάποιο ταψί ίσως) και βάλτε τους στην κατάψυξη για περίπου 2 ώρες, μέχρι δηλαδή το καρπούζι να είναι πλέον πολύ σκληρό

-Πάρτε λίγους-λίγους τους κύβους και βάλτε τους σε ένα μπλέντερ. Λιώστε τους μέχρι να γίνουν σαν ένας παγωμένος πουρές

-Βάλτε τον πουρέ καρπουζιού σε ένα σκεύος. Πιέστε ελαφρά για να μην αφήσετε κενά

-Βάλτε το σκεύος στην κατάψυξη για ακόμα 1-2 ώρες ή μέχρι να αποκτήσει τέτοια υφή, ώστε να μπορείτε να το βγάλετε με ένα κουτάλι

-Το σερβίρετε ακριβώς την ώρα που θέλετε να το καταναλώσετε

 

Πηγή: One-Ingredient Watermelon Sorbet