Απελάθηκε και επέστρεψε Κύπρο με άλλο όνομα ο δράστης του άγριου φονικού της Λεμεσού

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνές της, τόσο για τον εντοπισμό του δράστη του εγκλήματος, όσο και των αιτίων του φονικού με θύμα τον 45χρονο από την Σρι Λάνκα.

Από νωρίς το πρωί η Αστυνομία προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης του 49χρονου από τη Σρι Λάνκα για τη δολοφονία του ομοεθνή του. Ο φόνος  διαπράχθηκε μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής  σε διαμέρισμα του 6ου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στην περιοχή των Φώτων του Αριέλ στη Λεμεσό.

Ο δράστης κατάφερε χτυπήματα με μαχαίρι στον 45χρονο ομοεθνή του, εγκαταλείποντας τον αιμόφυρτο στο δάπεδο της εισόδου διαμερίσματος. Ο θάνατος του 45χρονου ήταν ακαριαίος ενώ ο 49χρονος που καταζητείται, απασχόλησε και στο παρελθόν την Αστυνομία.

Μετά τις πρώτες έρευνες στα αρχεία της Δύναμης, διαπιστώθηκε πως είχε απελαθεί το 2011 και προφανώς επέστρεψε στην Κύπρο είτε με άλλο όνομα και πλαστά χαρτιά,  είτε αφίχθηκε στις ελεύθερες περιοχές  μέσω κατεχομένων.

Από  κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που υπάρχει εγκατεστημένο στην περιοχή φαίνεται να έχουν καταγραφεί οι κινήσεις του δράστη, οι οποίες θα αξιολογηθούν από τους εξεταστές  της υπόθεσης.

Αναφορικά με το θύμα της δολοφονικής επίθεσης, όπως αναφέρεται από τον φιλικό του περίγυρο,  σχεδίαζε σε σύντομο διάστημα να επιστρέψει στη χώρα του, κοντά στην οικογένεια του, καθώς είχε λήξει η βίζα παραμονής του από τον Ιανουάριο.

Ο περίγυρος όμως του 45χρονου που δολοφονήθηκε αρνείται να δώσει οποιεσδήποτε πληροφορίες στην Αστυνομία αναφορικά με τα αίτια του φονικού, λέγοντας απλά ότι οι δυο τους είχαν σοβαρές προσωπικές διαφορές από το παρελθόν. 

Δειτε Επισης

Πρώην και νυν ΓΔ του Υπουργείου Μεταφορών ενώπιον της Ερευνητικής για ΤΑΚΑΤΑ-Στο επίκεντρο κενά και παραλείψεις
Μηδαμινά τα κίνητρα για εθελοντική στράτευση γυναικών-Νομικά κωλύματα δυσχεραίνουν τις προσπάθειες ΥΠΑΜ
Άνοιξαν πυρ κατά οχήματος 64χρονης στη Λεμεσό-Ήταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας της
Χείμαρρος ο Νεκτάριος με αναφορές για ψέματα και εκβιασμούς-«Το πιο βρώμικο πρόσωπο της επιλεκτικής δικαιοσύνης»
Δικαστική απόφαση εναντίον Οργανισμού Χρηματοδοτήσεως Στέγης για καταχρηστικές ρήτρες
Καταγγελίες χωρίς στοιχεία... Στην αντεπίθεση ο ΠΔΣ για τα περί παραβίασης κυρώσεων από δικηγορικά γραφεία
Αναβλήθηκε η δίκη της Γερμανίδας κτηματομεσίτριας που κατηγορείται για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών
Χειροπέδες σε 20χρονο που προέβαινε σε άσεμνες πράξεις έξω από πανεπιστήμιο στη Λευκωσία
Πώς τοποθετείται ο ΠΔΣ για την έκθεση Ελεγκτικής-«Επείγουσα ανάγκη η σύσταση Ανεξάρτητης Υπηρεσίας Δικαστηρίων»
Μη παραδοχή απάντησαν σε όλες τις κατηγορίες Νεκτάριος και Πορφύριος