Τρίκαλα: Ανήλικοι στο νοσοκομείο από μεθύσι σε ταβέρνα

Ακριβά θα πληρώσει τη δίψα του για κέρδος ο ιδιοκτήτης μιας ταβέρνας στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, που όχι μόνο επέτρεψε την είσοδο σε δύο ασυνόδευτους ανηλίκους, αλλά και τους σέρβιρε οινοπνευματώδη ποτά με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο νοσοκομείο.

Τα δυο παιδιά δεν άργησαν να αισθανθούν συμπτώματα βαριάς μέθης με έντονη ζάλη σε σημείο λιποθυμίας και εμετούς. Έτσι, κλήθηκε ασθενοφόρο που τα παρέλαβε και τα μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκαν στην αναγκαία θεραπεία. Οι γιατροί ενημέρωσαν για την κατάστασή τους τους αστυνομικούς του τμήματος Φαρκαδόνας, που έμαθαν πού κατανάλωσαν αλκοόλ και πήγαν στην ταβέρνα.

Ο 56χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος συνελήφθη και, αφού επιβλήθηκε σε βάρος του το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων ο οποίος του άσκησε δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί προστασίας ανηλίκων.

Δειτε Επισης

Μόλις 35 βουλευτές ενημερώθηκαν για τη δικογραφία για τα Τέμπη
Αιματηρό επεισόδιο στη Ρόδο-Τραπέζια, γροθιές και απειλές με μαχαίρι σε νυχτερινό κέντρο -
Ισόβια και πολυετείς ποινές κάθειρξης για τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του επτάχρονου στο Ζεφύρι
Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε κυλικείο, πέταξαν αντικείμενα σε λεωφορείο στην Πολυτεχνειούπολη
Δεκαπέντε χρόνια από την τραγωδία στη Marfin-Συγκλονίζει η περιγραφή της γυναίκας που έσωσαν από το μπαλκόνι
Αναβλήθηκε για τον Ιανουάριο του 2026 η δίκη Πισπιρίγκου στο Εφετείο για τον θάνατο της Τζωρτζίνας
Ξετυλίγουν το κουβάρι της φονικής έκρηξης στη Θεσσαλονίκη-Εξετάζουν το σακίδιο με τα εκρηκτικά
Πέθανε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Πέτρος Μολυβιάτης
Δεν έφτιαξε τη βόμβα η 38χρονη στη Θεσσαλονίκη-Ψάχνουν τον ενοικιαστή του διαμερίσματος
«Ο φοιτητής μπήκε μπροστά για να προστατεύσει τους νεότερους»-Οι μαρτυρίες για την επίθεση στην Αθήνα