Εντοπίστηκε τα ξημερώματα ο 38χρονος ψαράς που αγνοείτο στην Πέγεια

Στις 03:00 τα ξημερώματα εντοπίστηκε από μέλος του αστυνομικού σταθμού Πέγειας ο 38χρονος, ο οποίος αναζητείτο από την Κυριακή, ενώ η συμβία του, επίσης 38 ετών, εντοπίστηκε από χθες στη βάρκα με την οποία είχαν μεταβεί στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας για ψάρεμα.
 
Ο 38χρονος Ρουμάνος που εντοπίστηκε εξαντλημένος και καμένος από τον ήλιο στη στεριά στην περιοχή των Θαλασσινών σπηλιών μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό είναι καλά στην υγεία του. Η σύντροφος του, επίσης από τη Ρουμανία, εντοπίστηκε χθες στη βάρκα με την οποία είχαν μεταβεί και οι δύο τους για ψάρεμα.
Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης το ΚΣΕΔ, στο πλαίσιο της διερεύνησης της πληροφορίας για τα δύο ελλείποντα πρόσωπα, ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας - Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», αποστέλλοντας στην περιοχή ταχύπλοο σκάφος της Λ&Ν Αστυνομίας καθώς και ελικόπτερο της 460 ΜΕΔ του ΓΕΕΦ/ΔΑ. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ζεύγος το απόγευμα της Κυριακής πήρε βάρκα και μετέβη στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας για ψάρεμα.  
 
Ο εργοδότης του Ρουμάνου ανησύχησε και κατήγγειλε την εξαφάνιση τους στην Αστυνομία. Αμέσως κινητοποιήθηκε η Λιμενική Αστυνομία και το Κέντρο Διάσωσης. Το απόγευμα χθες εντοπίστηκε αρχικά το αυτοκίνητο του 38χρονου στο αλιευτικό καταφύγιο Πέγειας και μετά η βάρκα τους ανοικτά του Ακάμα, στην οποία επέβαινε μόνο η γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε με ασφάλεια στη στεριά. Η ίδια ανέφερε στην Αστυνομία ότι χάλασε η μηχανή της βάρκας τους και έπλεε ακυβέρνητη.
Ο σύντροφός της φόρεσε βατραχοπέδιλα και σωσίβιο και πήδηξε στη θάλασσα γύρω στις 10 χθες το πρωί  για να βγει στη στεριά να ζητήσει βοήθεια.

Δειτε Επισης

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά μεταξύ Λιμνάτη και Λάνειας-Κατέκαψε επτά εκτάρια γης
Διαμαρτυρήθηκαν εις μνήμη του Θανάση έξω από τη Νομική Υπηρεσία-«Τιμωρία στους ενόχους»
Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του θανατηφόρου με θύμα 15χρονο-Έλειπε από χθες, τον εντόπισαν νεκρό οι οικείοι του
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μεταξύ Λάνειας και Λιμνάτη-Στη μάχη εναέρια μέσα, ενήμεροι Χαρτσιώτης και Γ.Δ. του Υπ. Γεωργίας
Ασύλληπτη τραγωδία... Τροχαίο πίσω από το νεκρό που εντοπίστηκε σε δρόμο της Πάφου-Έχασε τη ζωή του 15χρονος
ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκρός νεαρός σε δρόμο της επαρχίας Πάφου-Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα
Τη βιαιότητα της σύγκρουσης κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό της 57χρονης-Υπέστη πλήρη διατομή σπονδυλικής στήλης
Καταζητούνται ο 32χρονος Ηλίας και η 29χρονη Θέκλα για διάρρηξη και κλοπή στη Λάρνακα (pics)
Χειροπέδες σε ανήλικο για τη ληστεία 52χρονου στις Φοινικούδες
Τσακώθηκε με άλλο οδηγό 37χρονος στη Λεμεσό-Τον μαχαίρωσαν πισώπλατα σε ανοιχτό χώρο