Κανένας λόγος λήψης πειθαρχικών ή ποινικών μέτρων στην ΠΑ λέει το Υπ.Εσωτερικών

Δεν προέκυψε οτιδήποτε που να δικαιολογεί τη λήψη πειθαρχικών ή ποινικών μέτρων αναφορικά με τη Διοίκηση της Πολιτικής Άμυνας και τα θέματα που εγείρονται σε έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης χρονολογούνται και διερευνήθηκαν τόσο από το Υπουργείο Εσωτερικών όσο και από την Ελεγκτική Υπηρεσία.
 
Ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών αναφέρεται στην παρέμβαση του τέως Αν. Διοικητή Πολιτικής Άμυνας (Π.Α.),  Λουκά Χατζημιχαήλ,  σε ραδιοφωνική εκπομπή με την επισήμανση ότι «ο κ. Λ. Χατζημιχαήλ ηγείτο της Πολιτικής Άμυνας τα τελευταία δύο χρόνια και η σημερινή του στάση μάλλον οφείλεται στην απόφαση της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας με την οποίαν τερματίστηκαν οι υπηρεσίες του ως Αν. Διοικητή Πολιτικής Άμυνας».
 
Προσθέτει ότι μέλημα του Υπουργείου Εσωτερικών «είναι η εύρυθμη λειτουργία της Πολιτικής Άμυνας και δεν πρόκειται να εμπλακεί σε μια δημόσια αντιπαράθεση η οποία αφορά προσωπικές διενέξεις ενώ για οτιδήποτε τυχόν προκύψει, θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες από το Νόμο διαδικασίες».

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση του Τζόκερ
Σε προκαταρκτική «δίκη» ο Τυχικός για την συμπεριφορά του, εξηγήσεις ενώπιον της Ιεράς Συνόδου-«Καταγγελίες από παντού»
Προσπάθειες να επιστραφεί η παραλία Lady’s Mile στο κοινό-Καθησυχάζει η υφυπουργός Ναυτιλίας
Χρειάζεται επικαιροποιημένο masterplan για το υδατικό-Εκτίμηση ειδικού ότι δεν θα λυθεί το 2026
Πτώση της θερμοκρασίας αλλά με σκόνη, βροχές και δυνατούς ανέμους
«Μεγάλη η αγωνία των γονιών για τα παιδιά τους»-Πιέσεις για ρύθμιση πλαισίου για ανεξάρτητη διαβίωση ΑμεΑ
Ανοίγει η συζήτηση για αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας της ΔΕΑ-«Να γίνεται με απόλυτη διαφάνεια»
Βήμα προς βήμα οι ενέργειες πριν την αποκοπή οικιακών φωτοβολταϊκών-Τι ισχύει για αδειοδότηση των πάρκων
Προσφορά περαν των €55 χιλ. για «Μικρούς Ήρωες» σε εκδήλωση στη Λεμεσό
H Εθνική Αρχή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δεσμεύεται για υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ