Εργαζόμαστε για την επίτευξη δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό

Εργαζόμαστε για την επίτευξη μίας δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό την οποία θα μπορούμε να προτείνουμε στις επόμενες γενιές και η οποία θα εδράζεται και θα λαμβάνει υπόψη πρώτιστα τις δημιουργικές τους αρετές, χωρίς διχαστικά στοιχεία που θα προκαλούν νέες τριβές και εντάσεις, δήλωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.
 
Σε χαιρετισμό του στην επίδοση των «Πτυχίων της Δημοκρατίας» στους Προσκόπους, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ανέφερε, απευθυνόμενος στους νεαρούς προσκόπους, πως “ως Κυβέρνηση μετά και την ανάκαμψη της οικονομίας, θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε εκείνες τις συνθήκες, στη βάση των οποίων θα μπορέσετε, να αναδείξετε περαιτέρω τις δυνατότητες σας και να ευημερήσετε».
«Στο ίδιο πλαίσιο, εργαζόμαστε και για την επίτευξη μίας δίκαιης και βιώσιμης λύσης σχετικά με το Κυπριακό πρόβλημα.Μια λύση, την οποία θα μπορούμε να προτείνουμε στις επόμενες γενιές και η οποία θα εδράζεται και θα λαμβάνει υπόψη πρώτιστα τις δημιουργικές τους αρετές, χωρίς διχαστικά στοιχεία που θα προκαλούν νέες τριβές και εντάσεις», κατέληξε.

Δειτε Επισης

Έτοιμος να στηρίξει την υποψηφιότητα Αναστασίου ο Χαννίδης-Θέτει ως προϋπόθεση την αποκατάσταση διαγραφέντων
«Στόχος είναι να φέρουμε τη νεολαία της Κύπρου πιο κοντά»
Τερματισμό συνεργασίας Κύπρου-Ισραήλ ζήτησαν διαδηλωτές υπέρ Παλαιστινίων
Τιμήθηκαν 250 πολύτεκνες μάνες-«Η Κύπρος αλλάζει και η Μάνα επιτέλους στηρίζεται»
Υπ. Άμυνας: Μένουμε στρατευμένοι στον αγώνα για ελευθερία
Σκέψεις για τριπλή απόσυρση στην ΕΔΕΚ-Το παρασκήνιο των διαβουλεύσεων με τον Νίκο Αναστασίου
Πρόεδρος: Ο σεβασμός και η εκτίμηση προς την πολύτεκνη μάνα, μετουσιώνεται σε πράξεις
Ε. Ηλία: Στις υψηλές προτεραιότητες του Προέδρου το ζήτημα των αγνοουμένων
Αρχιεπίσκοπος: Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε τη συνεργασία με τον νέο Πάπα, θα τον προσκαλέσουμε στην Κύπρο
Προανήγγειλε διεύρυνση του επιδόματος τέκνου ο Πρόεδρος-«Τρίτη δέσμη μέτρων για δημογραφικό αρχές του 2026»