ΟΗΕ: Ο Γκουτέρες υποστηρίζει τον Έιντε

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών υποστηρίζει τον κ. Έιντε και πιστεύει ότι κάνει καλή δουλειά προσπαθώντας να φέρει τα μέρη πιο κοντά, δήλωσε ο βοηθός εκπρόσωπος του ΓΓ Φερχάν Χακ.
 
Απαντώντας σε ερώτηση για τα σχόλια που έκανε χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης για τον ειδικό σύμβουλο για το Κυπριακό Εσπεν Μπαρθ Έιντε, στη συνέντευξή του στην «Καθημερινή», ο κ. Χακ είπε ότι είναι υπόψη τους τα σχόλια που έγιναν στον Τύπο για τον Έιντε.

«Ο ΓΓ υποστηρίζει τον κ. Έιντε και το έργο του. Πιστεύει ότι κάνει καλή δουλειά προσπαθώντας να φέρει τα μέρη πιο κοντά. Τελικά για να προχωρήσει μπροστά οποιαδήποτε ειρηνευτική συμφωνία, πρέπει τα ίδια τα μέρη να επιθυμούν να προχωρήσουν. Τελικά αυτό είναι που χρειάζεται να γίνει», ήταν η δήλωσή του.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Στις φλόγες διαμέρισμα στη Λακατάμια-Στο σημείο η Πυροσβεστική Υπηρεσία
«Με μαχαίρωσε ο πατέρας μου», φώναζε ο 45χρονος γιος αφού χτυπήθηκε από τον 71χρονο
Ζελενσκι: Θα πάω την Πέμπτη στην Τουρκία, περιμένουμε πλήρη και γενική κατάπαυση πυρός
ΒΒC: O Πούτιν ίσως ζήτησε απευθείας συνομιλίες με την Ουκρανία για να διασπάσει το μέτωπο ΗΠΑ και Ευρώπης
Επίσκεψη Προέδρου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας-«Αποτελεί πρότυπο νοσηλευτικού ιδρύματος»
Έτοιμος να στηρίξει την υποψηφιότητα Αναστασίου ο Χαννίδης-Θέτει ως προϋπόθεση την αποκατάσταση διαγραφέντων
«Στόχος είναι να φέρουμε τη νεολαία της Κύπρου πιο κοντά»
Υπ. Άμυνας: Μένουμε στρατευμένοι στον αγώνα για ελευθερία
Με μία μαχαιριά σκότωσε τον γιο του ο 71χρονος-«Πάλευε να τον σώσει από τα ναρκωτικά»
Σκέψεις για τριπλή απόσυρση στην ΕΔΕΚ-Το παρασκήνιο των διαβουλεύσεων με τον Νίκο Αναστασίου