Πλήρης αναισθησία-Έκλεψαν το μοναδικό τροχοκάθισμα από παραλία στο Δασσούδι
19:45 - 15 Ιουλίου 2017

Δεν έχουν τον Θεό τους, νυχτοβάτες οι οποίοι χωρίς ίχνος ευαισθησίας έκλεψαν χθες βράδυ το μοναδικό αναπηρικό ειδικό τροχοκάθισμα από την παραλία στην περιοχή Δασσούδι ΚΟΤ στη Λεμεσό. Ο Σύνδεσμος επαγγελματιών ναυαγοσωστών Λεμεσού (Limassol professional lifeguards association) με μία ανάρτησή του στο FB αναφέρει πως η συγκεκριμένη πράξη «αναλγησίας και χωρίς καμία λογική” τους άφησε άφωνους.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν “η κλοπή του τροχοκαθίσματος έγινε χθες το βράδυ πίσω απο το κέντρο Δασσούδι και επείδη αυτό το τροχοκάθισμα ήταν ο μόνος τρόπος για συνανθρώπους μας με αναπηρίες να μπούνε μέσα στη θάλασσα όπως όλοι οι υπόλοιποι”, παρακαλούν το κοινό και όποιον γνωρίζει οποιανδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει μαζί τους.
Σήμερα μάλιστα, όπως λένε, άτομο με αναπηρία αν και ήρθε χαρούμενο και έτοιμο να μπει στη θάλασσα, η εισαγωγή του μέσα στο νερό ήτανε πολύ δύσκολη.