Στους 41 βαθμούς σκαρφαλώνει ο υδράργυρος

Η θερµή αέρια µάζα που επηρεάζει την περιοχή υποχωρεί από το Σάββατο. Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα προσήνεµα νότια µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ, αργά το απόγευµα. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα το απόγευµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 41 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 34 στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 37 στα νοτιοδυτικά και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 33 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά στα δυτικά θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Τη νύκτα και νωρίς το πρωί αναµένεται τοπική χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση µέχρι το Σάββατο, για να παραµείνει στα ίδια περίπου επίπεδα την Κυριακή.
 

Δειτε Επισης

Σε προκαταρκτική «δίκη» ο Τυχικός για την συμπεριφορά του, εξηγήσεις ενώπιον της Ιεράς Συνόδου-«Καταγγελίες από παντού»
Προσπάθειες να επιστραφεί η παραλία Lady’s Mile στο κοινό-Καθησυχάζει η υφυπουργός Ναυτιλίας
Χρειάζεται επικαιροποιημένο masterplan για το υδατικό-Εκτίμηση ειδικού ότι δεν θα λυθεί το 2026
Πτώση της θερμοκρασίας αλλά με σκόνη, βροχές και δυνατούς ανέμους
«Μεγάλη η αγωνία των γονιών για τα παιδιά τους»-Πιέσεις για ρύθμιση πλαισίου για ανεξάρτητη διαβίωση ΑμεΑ
Ανοίγει η συζήτηση για αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας της ΔΕΑ-«Να γίνεται με απόλυτη διαφάνεια»
Βήμα προς βήμα οι ενέργειες πριν την αποκοπή οικιακών φωτοβολταϊκών-Τι ισχύει για αδειοδότηση των πάρκων
Προσφορά περαν των €55 χιλ. για «Μικρούς Ήρωες» σε εκδήλωση στη Λεμεσό
Προειδοποιούν οι Βρετανικές Βάσεις-«Μην κολυμπάτε στο Lady’s Mile»
Οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο-Πόσοι Κύπριοι βρίσκονται στη λίστα