Δύο ώρες χωρίς ρεύμα κεντρικές περιοχές της Λεμεσού

Δύο μεγάλες περιοχές στο κέντρο της Λεμεσού, η Μέσα Γειτονιά και ο Κάψαλος βρίσκονται από τις 7 και 40 το πρωί χωρίς ρεύμα λόγω βλάβης σε υπόγειο καλώδιο της ΑΗΚ.
 
Η Εκπρόσωπος Τύπου της Αρχής Ηλεκτρισμού Χριστίνα Παπαδοπούλου, επιβεβαίωσε πως προέκυψε βλάβη σε καλώδιο κι ανέφερε ότι τα συνεργεία του οργανισμού θα χρειαστούν περίπου 1,5 ώρα για την παροχή εναλλακτικής τροφοδοσίας.
 
Στο μεταξύ και χθες βράδυ, σύμφωνα πάντα με την κυρία Παπαδοπούλου εξαιτίας πυρκαγιάς στην ημιορεινή Λεμεσό τα συνεργεία της ΑΗΚ κινητοποιήθηκαν και πάλι καθώς έμειναν χωρίς ρεύμα τα χωριά Άγιος Μάμας και Τριμίκλινη.
 
Το δίκτυο είχε επηρεαστεί από πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή, και το ρεύμα επανήλθε στις κοινότητες στις 5 σήμερα το πρωί.
 
Η Αρχή Ηλεκτρισμού απευθύνει έκκληση στους καταναλωτές για συνετή χρήση ηλεκτρικού ρεύματος, ώστε να αποφεύγονται πιθανά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση αυτές τις μέρες του καύσωνα που υπάρχει ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση.

Δειτε Επισης

Στην Κύπρο με πλοίο εκατοντάδες Ισραηλινοί-Αναμένεται δεύτερο δρομολόγιο από τη Χάιφα
Ζητά θέσπιση στρατηγικής για η αντιμετώπιση της ρητορικής και των εγκλημάτων μίσους η Επίτροπος Διοικήσεως
Στην Αρχιεπισκοπή ο Δήμος Σερκελίδης για την δίκη ενώπιον του Συνοδικού-Συνοδεύεται από μάρτυρα υπεράσπισης
Μελετά τα ευρήματα της έκθεσης της Ελεγκτικής το Υφυπουργείο Έρευνας-«Σχετίζονται με διαδικαστικά ζητήματα»
Άρχισαν οι πτήσεις επαναπατρισμού Ισραηλινών από την Κύπρο-Πραγματοποιούνται δεκατρεις πτήσεις
Με νεφώσεις και ανέμους το σκηνικό του καιρού-Ανεβαίνει από την Πέμπτη η θερμοκρασία
Σε δίκη ενώπιον του Εξαμελούς Συνοδικού ο ιερέας Δήμος Σερκελίδης-Έστειλε καταγγελία κατά Αρχιεπισκόπου
Ξεκινά η εξέταση του ΥΠΑΝ για το σχέδιο αξιολόγησης εκπαιδευτικών-Ανοίγουν τα χαρτιά τους όλες οι πλευρές
Πήραν την ανιούσα οι τιμές των καυσίμων-Εξέδωσε διάταγμα για κηροζίνη λόγω... Χάϊφα και ζήτησης ο Παπαναστασίου
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί για τα 5,800,000 ευρώ του Τζόκερ