Ζεύγος Νορβηγών τουριστών τιμήθηκε στην Αγία Νάπα για τις 40 επισκέψεις του

Ζεύγος Νορβηγών τουριστών τιμήθηκε με την ανακήρυξη του σε «Πρέσβεις του Τουρισμού της Αγίας Νάπας» και την απονομή πλακέτας με την ευκαιρία της 40ης επίσκεψης του στο Δήμο.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η Δημοτική Σύμβουλος  Τασούλλα Τσοκκή - Κουμή, τίμησε το ζεύγος Τorstein και Bjorg Nilsen από τη Νορβηγία ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης του Δήμου Αγίας Νάπας αφού τα τελευταία χρόνια έχει επισκεφθεί το Δήμο 40 φορές».
 
Επιδίδοντάς την αναμνηστική πλακέτα και την ανώτατη διάκριση του Δήμου Αγίας Νάπας η κ.Κουμή εξέφρασε ευχαριστίες «στο ζεύγος Nilsen για την ιδιαίτερη και μακροχρόνια προτίμηση του στην πόλη, κάτι που αποτελεί μεγάλη τιμή τόσο για ίδια την Αγία Νάπα όσο και για τους κατοίκους της».
 
Εμείς ως Τοπική Αρχή, συνέχισε «υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να αναβαθμίζουμε και να εμπλουτίζουμε το τουριστικό προϊόν της πόλης μας προκειμένου οι τακτικοί κυρίως επισκέπτες κάθε φορά που έρχονται στην Αγία Νάπα να αποκομίζουν περισσότερες και διαφορετικές εμπειρίες. Στόχος του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου είναι να καταστήσουμε την Αγία Νάπα πόλη των εμπειριών και ακόμη πιο φιλική στους επισκέπτες της».
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «το ζεύγος των Νορβηγών δήλωσαν ικανοποιημένοι από την τιμή που τους έγινε και ανέφεραν ότι αισθάνονται πως έχουν το δεύτερο σπίτι τους στην Αγία Νάπα αφού για μεγάλο χρονικό διάστημα βρίσκονται στη πόλη και έχουν δεθεί με τον τόπο και τους ανθρώπους της».
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν 1,5 εκ. ευρώ
Κ. Καδής: Οι πόλεις-λιμάνια να γίνουν κέντρα βιωσιμότητας
Η Βουλή είναι υπέρ της αποδοχής της διαφορετικότητας, λέει ο Προεδρεύων της
Η ανάγκη επένδυσης στη νοσηλευτική φροντίδα τονίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής
Διπλάσια από μέσο όρο ΕΕ η αύξηση εκπομπών αερίων θερμοκηπίου από οικονομία στην Κύπρο
Ζητά κατασκευή μονάδας αφαλάτωσης στα Πότιμα ο Δήμαρχος Ακάμα-Η απάντηση του Υπ. Γεωργίας
Η Βουλή ψήφισε νόμο που θεσμοθετεί διάλογο διοικητικών υπηρεσιών με εποπτική αρχή
Ηλεκτρονικά διαθέσιμη η ύλη για εξετάσεις διορισίμων
Αυξήθηκε το 2024 το βάρος του φορτίου που μεταφέρθηκε οδικώς
Πράσινο Βουλής για αποκεντρωμένη διοίκηση σε δημόσια νοσηλευτήρια-Πυρά κατά Κυβέρνησης για ανάληψη ευθυνών