Κάθειρξη 13 ετών σε 29χρονο που βίασε την μητέρα του

Σε συνολική ποινή κάθειρξης 13 ετών καταδικάστηκε 29χρονος Αλβανός που κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος ότι βίασε την μητέρα του.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για βιασμό και αιμομιξία, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό, ενώ μετά το πέρας της δίκης επέστρεψε στις φυλακές, όπου κρατείται από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν έγινε το περιστατικό.

Η 58χρονη μητέρα είχε καταγγείλει τον βιασμό στην Αστυνομία, αλλά εξεταζόμενη ως μάρτυρας από το δικαστήριο, ζήτησε να ανακληθεί η δίωξη εις βάρος του γιου της, τονίζοντας ότι τον έχει συγχωρέσει, ενώ προσφέρθηκε να τον φιλοξενήσει στο σπίτι της.

Απολογούμενος, ο 29χρονος ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του, την οποία απέδωσε στη ροπή του προς το αλκοόλ εξαιτίας ψυχικής διαταραχής, από την οποία -όπως είπε- πάσχει. Εξάλλου, έκανε λόγο για «μίσος» που νιώθει προς τις γυναίκες, το οποίο επέδωσε σε ερωτική απογοήτευση που βίωσε πριν από λίγα χρόνια.

Ο βιασμός έγινε μέσα στο σπίτι όπου ζούσαν μάνα και γιος στη Θεσσαλονίκη κι έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ που έκανε ο κατηγορούμενος.

Ο ίδιος, κατά τη δικογραφία, άσκησε βία εναντίον της μητέρας του προκειμένου να κάμψει τη σθεναρή αντίσταση που εκείνη προέβαλε.

Δειτε Επισης

Εντοπίστηκε το όπλο με το οποίο πυροβόλησαν πράκτορες της ΕΥΠ
Αιγύπτιος σκότωσε 25χρονο στον Άγιο Παντελεήμονα επειδή του χρωστούσε 75 ευρώ
Πώς άνοιξε η πόρτα της φυλακής για τρία στελέχη της Πυροσβεστικής και τον τότε Γ. Γ. Πολιτικής Προστασίας
Ισόβια χωρίς ελαφρυντικό στον Κορκονέα για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου-Επιστρέφει στη φυλακή
Στη φυλακή τέσσερα πρώην υψηλόβαθμα στελέχη Πυροσβεστικής και Πολιτικής Προστασίας για τη φωτιά στο Μάτι
Ποινές φυλάκισης έως 240 χρόνια αλλά μόλις πέντε εκτιτέα στους δέκα ένοχους για την πυρκαγιά στο Μάτι
Κανένα ελαφρυντικό για τους 10 ενόχους για τη φωτιά στο Μάτι-Εισηγήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών η Εισαγγελέας
Πώς οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη των Τούρκων που πυροβόλησαν τους πράκτορες της ΕΥΠ
Στο εδώλιο ο 39χρονος για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα-Συγκινεί η έκκληση της μητέρας της
Συνεχίζεται η σεισμική δραστηριότητα στην Ελλάδα-Σεισμός μεγέθους 5,1 στην Κρήτη