“Έγδυσαν” τουρίστες σε ξενοδοχείο στη Λάρνακα

Υπόθεση διάρρηξης και κλοπής από δωμάτιο ξενοδοχείου στη Λάρνακα με λεία άνω των τριών χιλιάδων ευρώ εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας.  
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χθες στο ΤΑΕ Λάρνακας από ζεύγος τουριστών από το Λίβανο και τη Μολδαβία, που διέμεναν σε ξενοδοχείο στη Λάρνακα, ότι άγνωστος ή άγνωστοι έκλεψαν από το χρηματοκιβώτιο του δωματίου τους, δύο διαβατήρια, χρηματικό ποσό 3,200 δολαρίων, χρηματικό ποσό με χαρτονομίσματα Μολδαβίας και χρυσαφικά.  
 
Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στο ξενοδοχείο και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν προέκυψαν στοιχεία βάσει των οποίων συνελήφθηκε Ελληνοκύπριος, ο οποίος ανακρινόμενος παραδέχθηκε ότι διέπραξε την κλοπή.  
 
Ο συλληφθείς αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.   Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.
 

Δειτε Επισης

Διαβήματα Προέδρου για την δίωξη Σενέρ Λεβέντ-Καλεί τους θεσμούς της ΕΕ να σταματήσουν την Τουρκία
Νύφες ετών έξι... Κορίτσια αναγκάζονται να παντρευτούν πριν πάνε σχολείο στην Υεμένη-Η τραγική ιστορία της Γκάντα
Απογοήτευση ΥΠΕΞ για τις ίσες αποστάσεις ΗΕ στις εκθέσεις-Καλωσορίζει τη δέσμευση ΓΓ για επανέναρξη των συνομιλιών
Απολογείται την Κυριακή η Μουτζούκου-Πιθανόν θα εμπλέξει και άλλα άτομα στον θάνατο του Παναγιωτάκη
Βλέπει άνοιγμα νέας σελίδας για την Τουρκία με τον αφοπλισμό του PKK ο Ερντογάν
Όταν το ΤΑΕ (Ε) του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας δεν διαβάζει Ποινική Δικονομία (Κεφ.155)
Το ηχητικό ντοκουμέντο και οι μαρτυρίες για Μουρτζούκου-Τι αποκάλυψε το «Φως στο Τουνέλ»
Πραγματοποιείται το απόγευμα η διαμαρτυρία στην Εισαγγελία για τον Θανάση Νικολάου-«Δεν πάει άλλο»
Μπαράζ ελέγχων σε όλες τις πόλεις μετά τα απανωτά περιστατικά βίας-Συλλήψεις και έλεγχοι υποστατικών
Τραγικές σκηνές στο νοσοκομείο μετά το θάνατο του δίχρονου που χτύπησε με όχημα ο πατέρας-Έγκυος η μητέρα