Τραυματισμός 17χρονου μοτοσικλετιστή μετά από τροχαίο στην Πάφο

Ο τραυματισμός μοτοσικλετιστή ηλικίας 17 ετών είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε χθες βράδυ στην Κάτω Πάφο.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε στις 23:00 χθες το βράδυ όταν 20χρονη, οδηγώντας το όχημά της με συνεπιβάτες άλλα τρία άτομα επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος με δυτική κατεύθυνση, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, στη συμβολή της οδού Μελίνας Μερκούρη, συγκρούστηκε με μοτοσικλετιστή 17 ετών από την Γεωργία ο οποίος επιχειρούσε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
 
Ακολούθως διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε ότι ο νεαρός υπέστη άλγος οσφυϊκής και αυχενικής μοίρας και εκδορές στο δεξιό αγκώνα και κρατήθηκε για νοσηλεία στον Ορθοπεδικό θάλαμο του κρατικού νοσηλευτηρίου. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς εκτός κινδύνου. Η Τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια της πρόκλησης του ατυχήματος.

Δειτε Επισης

Oι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 8.400.000 ευρώ
Βάζει τέλος στη στέρηση άδειας οδηγού που καταδικάστηκε για κατοχή ή χρήση ουσιών η Βουλή
Απαντά στο ΥΠΕΣ ο Δήμος Στροβόλου-«Ακατανόητη προσπάθεια να δικαιολογήσει την απουσία αναπτυξιακών έργων»
Σε ύφεση η φωτιά στη Ραφήνα-Κάηκαν σπίτια, εκκενώθηκαν οικισμοί και απεγκλωβίστηκαν κάτοικοι (pics)
Υπεγράφη συμβόλαιο για τη Φάση Β3 του Περιμετρικού, θα συνδέεται η Μακαρίου στη Λακατάμια με τον δρόμο Λευκωσίας-Παλαιχωρίου
Ανακοίνωσαν την κάθοδο Ολγκίν τα Ηνωμένα Έθνη για προετοιμασία της πολυμερούς-Κάνει στάση στο Παρίσι
Η Βουλή ψήφισε νόμο που κατοχυρώνει το επάγγελμα του διασώστη-Τι προβλέπει
Αναβλήθηκε για τις 10 Ιουλίου η ψηφοφορία στην Ολομέλεια για νομοσχέδιο για διαδηλώσεις
Χωρίς ρεύμα η Έγκωμη λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΑΗΚ
Μάχη με τις φλόγες στη Ραφήνα-Κάηκαν σπίτια, απεγκλωβίστηκαν πάνω από 300 κάτοικοι (vids&pics)